MHP'li Başkanlardan Spora Büyük Destek

MHP'li Başkanlardan Spora Büyük Destek
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a MHP’li Belediye Başkanlarından destek geldi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a MHP’li Belediye Başkanlarından destek geldi.

Deplasman giderlerini MHP’li Başkanlar üstlendi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a MHP’li Belediye Başkanlarından destek geldi. Kırıkkale’deki MHP’li Belediye Başkanları kırmızı-lacivertli ekibin geriye kalan 4 deplasman karşılaşmasının ulaşım, konaklama, yemek gibi giderlerini karşılayacağını duyurdu. MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, dün olduğu gibi, bugünde, yarın da şehrin ve takımın yanında olduklarını söyledi.

4 DEPLASMAN MAÇI

Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren ve en yakın rakibine 7 puanlık farkla lider durumda bulunan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a MHP’li başkanlardan destek geldi. Kırmızı-lacivertli ekibin geriye kalan Devrek Belediyespor, Bartınspor, Haymana Belediye Spor ve Çilimli Belediyespor deplasmanı olmak üzere 4 deplasman masraflarını Kırıkkale’deki MHP’li Belediye Başkanları üstlendi. Kırıkkale temsilcisinin 4 deplasman karşılaşmasında ulaşım, konaklama, yemek gibi masrafların MHP’li Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından karşılanacak.

ŞEHRİMİZİN VE TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ

MHP teşkilatları ve MHP’li Belediye Başkanları ile birlikte şampiyonluğa giden Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a her zaman destek olduklarını hatırlatan MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu “Şampiyonluğa giden takımımıza destek olmak istedik. MHP’li Belediye Başkanlarımızla takımımızın geriye kalan deplasman giderlerini karşılamayı kararlaştırdık. Kulüp yönetimimiz teklifimize olumlu yaklaştı. Deplasman maçlarına da belediye başkanlarımızla birlikte katılım sağlamayı amaçlıyoruz. Normalde seçim dönemlerinde bu tür faaliyetler yapılırdı. Fakat Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak sadece seçim dönemlerinde değil, dün olduğu gibi, bugünde, yarında şehrimizin ve takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

DESTEĞE TEŞEKKÜR

İl Başkanı Baloğlu “Bu vesileyle daha ilk günden beri desteklerini esirgemeyen Kırıkkale Belediyesine, Sulakyurt Belediyesine, Yahşihan Belediyesine, Hacılar Belediyesine ve Karakeçili Belediyesine ve belediye başkanlarına teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda diğer belediye başkanlarımızın da takımımıza destek olacağı kanaatiyle herkesi şampiyonluğa giden Kırıkkalesporumuza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 191 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.