Millet Bahçesi Çalışmaları Sürüyor

Millet Bahçesi Çalışmaları Sürüyor
Kırıkkale Belediyesine ait 500 dönümlük arazi üzerine yapımına başlayan Millet Bahçesi inşası hızla ilerliyor.

Kırıkkale Belediyesine ait 500 dönümlük arazi üzerine yapımına başlayan Millet Bahçesi inşası hızla ilerliyor.

Tesisler Kendisini Göstermeye Başladı

Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı’nın seçim vaatleri arasında bulunan Celal Bayar Parkı içerisindeki Millet Bahçesi inşaatı sürüyor. TOKİ tarafından yapılan ihale sonrası, ihaleyi alan firma tarafından çalışmalara başlandı. Bir çok tesisin yavaş yavaş kendisini göstermeye başladığı Millet Bahçesinde alt yapı çalışmaları hızla deva ediyor.

Bölgemizin Gözde Noktası Olacak

Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın startını verdiği Millet  Bahçesi projesini şehrimize de uyguluyoruz. Bunun için Belediyemize ait Celal Bayar Parkı içerisinde bulunan 50 bin dönümlük alanın tahsisini yaptık. Tamamlandığında Millet Bahçemiz şehrimizin en güzel, bölgemizin ise en gözde noktalarından birisi olacak. Farkı içerisinden Kızılırmak’ın geçmesi” dedi.

Keyifli Vakit Geçirecekler

Vatandaşlarımızın doğa ile iç içe bir çok aktiviteyi aynı anda yapabilecekleri cazibe merkezi olacak olan Millet Bahçesinin projesinin hayata geçmesi için tüm desteği verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Şehrimiz için vaat ettiğimiz projelerden birisini daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu şimdiden yaşıyoruz. Birçok sosyal donatının bulunacağı Millet Bahçemizde, hemşehrilerimizin ve bir çok ilin kesişim noktasında olması nedeni ile çok sayıda misafiri ağırlayacak ve burada keyifli vakit geçirmelerini sağlayacaklar” dedi. Kırıkkale Millet Bahçesinin içerisinde gölet ve su gezinti alanları, yürüyüş ve bisiklet yolu, mini hayvanat bahçesi, çim aktivite sahaları, piknik alanları, spor alanı, millet kıraathanesi gibi bir çok sosyal donatı olacak.

Bu haber toplam 343 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.