Milletimizin hizmetindeyiz

Milletimizin hizmetindeyiz
Ak Parti Kırıkkale teşkilatı saha çalışmalarına Sulakyurt ilçesiyle devam etti. Milletvekili Ramazan Can’ın da eşlik ettiği ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “Olmamız...

Ak Parti Kırıkkale teşkilatı saha çalışmalarına Sulakyurt ilçesiyle devam etti. Milletvekili Ramazan Can’ın da eşlik ettiği ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “Olmamız gereken yerde arazideyiz. Bizim hikayemizin her aşamasında milletimize hizmet etme gayesi vardır. Yaz kış demeden, sıcak soğuk demeden yollarda, milletimizin hizmetindeyiz” diye konuştu.

GENİŞ KATILIM

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, Kadın Kolları İl Başkanı Özden Temoçin, Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul Resul Sofuoğlu, Sulakyurt İlçe Başkanı Kadir Çakıroğlu, Sulakyurt Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaban Tat ve İl Genel Meclis Üyeleri birlikte Sulakyurt Güzelyurt Köyünde, Danacı ve Ayvatlı Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.  Ak Parti heyeti ziyaretinde Çiftçilerle hemhal olup, taleplerini aldı.

VAKİT BU SAMİMİYETLE BEREKETLENİYOR

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Kaplan “Özel İdare aracılığıyla köylerimize yapılan yatırımlar sayesinde köylerimiz büyümeye, gelişmeye devam ediyor. Çiftçilerimizin taleplerini alıp, Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Hizmet etmek; kapasiteyle, beceriyle, sevdayla mümkündür. Taşı, toprağı güzel, havası güzel, insanları samimi. Vakit bu samimiyetle bereketleniyor, neşemiz bu doğallıkla artıyor. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim kılsın. Bizim yürümekten hiç usanmadığımız bir yolumuz var. Liderimiz ve arkasında sıra dağlar gibi duran tüm teşkilatlarımızla, milletimize hizmet için her daim sahada olacağız” dedi.

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.