Milletvekili Öztürk’ten esnaf ziyareti

Milletvekili Öztürk’ten esnaf ziyareti
Meclisin tatile girmesiyle birlikte zamanının büyük bölümünü Kırıkkale’de geçiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, cadde, sokak, pazar ve çeşitli bölgelerde vatandaşlarla bir araya geliyor.BİZİM...

Meclisin tatile girmesiyle birlikte zamanının büyük bölümünü Kırıkkale’de geçiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, cadde, sokak, pazar ve çeşitli bölgelerde vatandaşlarla bir araya geliyor.

BİZİM İÇİN ESNAFIMIZIN ALIN TERİNDEN DAHA KIYMETLİSİ YOKTUR

Siyaset anlayışının vatandaşla içi içe olmak üzerine kurulu olduğunu kaydeden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Benim siyaset anlayışımda seçimden sonra ortalıktan kaybolmak, telefon numarası değiştirmek ya da telefonlara cevap vermemek gibi milletten soyutlanmış bir yaklaşım hiçbir zaman olmamıştır ve olmayacaktır. Kalbimiz, gönlümüz karşılıklı hemşerilerimizle olunca, ne havanın sıcaklığı, ne yolların uzaklığı durdurur bizi. MHP’nin kalplerde, gönüllerde olduğunu her fırsatta görüyoruz. Hemşerilerimizin bu samimi destek ve teveccühleri için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Var olsunlar. Bizim için esnafımızın alın terinden daha kıymetlisi yoktur. Yıllarca farklı alanlardaki meslekleriyle bizlere güler yüzleriyle hizmet veren tüm esnaf kardeşlerimizden Allah razı olsun. Rızıkları daim, işleri bereketli olsun diyoruz” ifadesini kullandı.

ADIM ADIM DOLAŞIYORUZ

Milletvekili Öztürk “Biz nereye gitsek, buluruz birbirimizi. Bugünün küçüğü, geleceğimizin büyüklerinin her daim gönlümüzde ayrı yerleri vardır.  Rabbim hepsinin hayallerini gerçekleştirmelerini nasip etsin, ailelerine bağışlasın. Adım adım dolaştığımız memleketimizde her bir kardeşimize, büyüğümüze Cumhur İttifakı’nın çalışma azmini ve Türkiye’nin güçlü geleceği adına projelerini anlatıyoruz. Bir olursak, diri oluruz” dedi.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.