Miniklerden 98. Yıl dönümü etkinliği

Miniklerden 98. Yıl dönümü etkinliği
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Fabrikalar Şehit Çağdaş Tamkoç Anaokulunda kutlama etkinliği düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte minik öğrenciler Cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümünü coşkuyla...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Fabrikalar Şehit Çağdaş Tamkoç Anaokulunda kutlama etkinliği düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte minik öğrenciler Cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

GÖSTERİLER BEĞENİ TOPLADI

Cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Fabrikalar Şehit Çağdaş Tamkoç Anaokulunda kutlama etkinliği düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler bir birinden güzel gösteriler sahneledi. Okulun Yıldızlar sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Semiha Gürbüz nezaretinde ve Gülen Yüzler Sınıfı öğrencileri sınıf öğretmeni Ayşe Çelebi nezaretinde sahneledikleri gösteri ile büyük alkış aldı.

HEPİMİZE GÖREVLER DÜŞÜYOR

Cumhuriyet Bayramı etkinliğinin açılışında konuşan Fabrikalar Şehit Çağdaş Tamkoç Anaokulu Müdürü Memduha Şahin “Ulus olarak büyük bir zafere ulaştırdığımız Kurtuluş Savaşımızı yeni, güçlü bir devletle ve Cumhuriyet yönetimi ile taçlandırışımızın üzerinden 98. yıl geçmiş bulunmaktadır. Bu sebeple bu çok önemli ve anlamlı günde herkesi büyük bir içtenlikle kutluyorum. Cumhuriyetimizi, tıpkı kuruluşundaki temel mantıkta olduğu gibi, tam bağımsız, güçlü ve demokrasi içinde yaşayan bir dünya devleti olarak sürekli kılmak için bugün hepimize büyük görevler ve sorumluluklar düşmektedir” ifadelerine kullandı.

NİCE 98. YILLARA

Müdür Şahin “Bu duygu ve düşüncelerle, bu büyük günün 98.yıldönümünde, bütün velilerimizin, bütün öğretmen arkadaşlarımın ve geleceğimizin teminatı olan siz değerli ve biricik öğrencilerimizin bu büyük bayramını kutluyor, Türkiye cumhuriyetini kurup bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanı uğruna seve seve canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller için nice 98. Yıllara” dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.