MKE İŞÇİ ALIMINI BAŞLATTI

MKE İŞÇİ ALIMINI BAŞLATTI
Kırıkkale’de merakla beklenen süreç başladıBir süre önce ilk olarak gazetemizin gündeme taşıdığı MKE’nin yeni personel istihdam edeceği haberi netlik kazandı. MKE A,Ş’şe dönüştü personel çıkartacak söylentilerine...

Kırıkkale’de merakla beklenen süreç başladı

Bir süre önce ilk olarak gazetemizin gündeme taşıdığı MKE’nin yeni personel istihdam edeceği haberi netlik kazandı. MKE A,Ş’şe dönüştü personel çıkartacak söylentilerine karşılık MKE Genel Müdürlüğü 13 değişik iş kolu için işçi alımına çıktığını duyurdu. İşçi alımı için başvurular 30 Eylül tarihine kadar yapılabilecek.

13 DEĞİŞİK İŞ KOLUNDA ALIM YAPILACAK

Muhalefetin, MKE A,Ş’ye dönüşecek işçi çıkartacak, MKE satılacak, MKE Gözden çıkartıldı söylemlerine karşılık atılan yeni adımlar sonuç vermeye başladı. Bir süre önce gazetemizin gündeme getirdiği MKE yeni işçi alacağı haberi gerçeklik kazandı. MKE Genel Müdürlüğü 13 değişik iş kolunda yeni istihdam sağlamak için personel alımına çıktı. MKE Genel Müdürü Yasin Akdere konuyu kendi sosyal medya hesabından da duyurarak “MKE A.Ş. olarak takımımızı güçlendirecek takım arkadaşları arıyoruz. www.mke.gov.tr sayfamızdan müracaatlarınızı yapabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

GENEL MÜDÜRLÜKTEN AÇIKLAMA

MKE Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi aracılığı ile bir duyuru yaparak “Ülkemizin ve Savunma Sanayinin öncü kuruluşu Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirket’ine bağlı Ankara, Kırıkkale ve Çankırı’daki fabrika/işletmelerimizde istihdam edilerek dinamik organizasyonumuza değer katacak, yenilikçi, öğrenmeye açık ve ortak başarıları birlikte kutlayacak takım arkadaşlarımızla sektördeki öncülüğümüze devam etmek için aşağıda belirtilen alanlarda, nitelikli ve yeterlilikte çalışma arkadaşları arıyoruz. Başvurular 30 Eylül 2021 saat 17.00’a kadar alınacaktır” ifadelerine yer verildi.

İŞTE İSTİHDAM YAPILACAK İŞ KOLLARI

Vinç Operatörü, Kaynak Operatörü, Makine Teknolojileri Operatörü, Bakım Çalışanı (Mekanik), Tezgah ve Cnc Operatörü, Kimyasal Proses Operatörü, Bakım Çalışanı (Elektrik/Elektronik/Otomasyon), Forklift Operatörü, Isıl İşlem ve Yüzey İşlem Çalışanı, Çelik ve Pirinç Üretim Çalışanı, Tesis Bakım Çalışanı, Çelik ve Pirinç Üretim Çalışanı, Üretim Kalite Kontrol Çalışanı olmak üzere 13 değişik iş kolunda yeni personel istihdam edecek. Müracaatlar 30 Eylül tarihine kadar internet ortamında www.mke.gov.tr sayfası üzerinden yapılabilecek. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.