MobiHealth uygulaması hayata geçiyor

MobiHealth uygulaması hayata geçiyor
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale sağlık okuryazarlığı seviyesinin yükseltilmesi amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Toplum Sağlığı Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen AB Erasmus+ KA204 Yetişkin Eğitiminde Stratejik Ortaklıklar...

Kırıkkale sağlık okuryazarlığı seviyesinin yükseltilmesi amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Toplum Sağlığı Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen AB Erasmus+ KA204 Yetişkin Eğitiminde Stratejik Ortaklıklar programı kapsamında desteklenen  "Sağlık Eğitimi Açısından Yenilikçi Yetişkin Eğitimi Modelleri " projesinin ikincisi Avusturya’nın Viyana şehrinde yapıldı.

SEÇENEKLER MASAYA YATIRILDI

Kırıkkale’den 8 kişinin katıldığı ve proje ortağı kuruluşların temsilcilerinin yer aldığı toplantıda, projede gelinen son nokta ve kalan süreçte yapılması hedeflenen faaliyetler ele alındı. Hazırlanmakta olan Mobil Sağlık Okuryazarlığı Aplikasyonunun mevcut durumunun tanıtımının yapıldığı toplantıda geliştirme seçenekleri masaya yatırıldı. Türkçe, Almanca, Portekizce ve İngilizce olarak dört dilde yayınlanması planlanan MobiHealth adı verilen mobil sağlık okuryazarlığı eğitim uygulaması kısa süre içerisinde hizmete girecek ve ilerleyen günlerde düzenlenecek bir organizasyonla tanıtımı yapılacak.

Bu haber toplam 16 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.