Mobil aşı ekibi her yerde

Mobil aşı ekibi her yerde
Yahşihan Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kitapların Işığında Gençlik Kampına katılan Mobil aşı ekibi bir taraftan vatandaşları aşı konusunda bilgilendirirken, diğer taraftan aşı olmak isteyenlere...

Yahşihan Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kitapların Işığında Gençlik Kampına katılan Mobil aşı ekibi bir taraftan vatandaşları aşı konusunda bilgilendirirken, diğer taraftan aşı olmak isteyenlere aşı yaptı.

AŞI OLMAK İSTEYENLERE AŞI YAPILDI

Hisarköy Ormanlık alanında gerçekleştirilen "Kitapların Işığında Gençlik Kampı" etkinliğine Yahşihan İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı Filyasyon ekipleri katılım sağladı. Ekipler alanda bulunan vatandaşlara gün boyunca açılan stantda bilgilendirmeler yaparak aşı olmak isteyen katılımcılara Sinovac aşısı uyguladı. İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Pandeminin sonlanması toplumun büyük bir kısmının aşılanması, sosyal mesafe uyumu ile el hijyeni ve maske kullanımına uyulmasıyla mümkün olacaktır. Unutulmamalıdır ki, pandeminin devam edip etmeyeceği korunma önlemlerini uygulayıp uygulamadığımıza ve bu bilince sahip olmamıza bağlıdır” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.