Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz

Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz
Muhtarlar günü dolayısıyla Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Behsat Kürkçü ve Muhtarlar Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek muhtarların gününü kutlayan...

Muhtarlar günü dolayısıyla Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Behsat Kürkçü ve Muhtarlar Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek muhtarların gününü kutlayan Belediye Başkanı Saygılı, hizmet noktasında sürekli muhtarlarla istişare halinde olduklarını söyledi.

MUHTARLARIMIZ HALKIN SESİDİR

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Behsat Kürkçü ve Muhtarlar Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ettiler.  Belediye Başkanı Saygılı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm muhtarların günlerini kutladı.  Başkan Saygılı ziyarette yaptığı konuşmada, Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlıkların aynı zamanda halkın sesi olduğunu söyledi.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale Belediyesi olarak muhtarların taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak, hareket ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Saygılı, “Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da bu anlamda vatandaşlarımıza birer iletici konumunda yer alıyor. Yine aynı şekilde muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

MEHTERAN EKİBİNDEN MUHTARLAR GÜNÜNDE KONSER

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın her zaman kendilerine destek verdiklerini ve Mahallelerin sorunlarına anında çözüm bulunduğunu ifade eden muhtarlar, Başkan Saygılı ve Belediye ekibine çalışmalarında başarılar dilediler.  Diğer taraftan Kırıkkale Belediyesi mehteran ekibi 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında düzenlenen muhtarlar günü etkinliğinde mini konser verdi. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.