Obaköy’de bulunan işyerleri kiraya verilecek

Obaköy’de bulunan işyerleri kiraya verilecek
Kırıkkale İl Özel İdaresince yapımı tamamlanan, bölgeye ayrı bir hava kazandıran Obaköy’de bulunan işyerleri 8 yıllığına kiraya verilecek. Diğer taraftan bölgede bulunan Türkiye’nin en uzun bisiklet yolu ve bisikletlerin...

Kırıkkale İl Özel İdaresince yapımı tamamlanan, bölgeye ayrı bir hava kazandıran Obaköy’de bulunan işyerleri 8 yıllığına kiraya verilecek. Diğer taraftan bölgede bulunan Türkiye’nin en uzun bisiklet yolu ve bisikletlerin de kiraya verileceği bildirildi.

OBAKÖY PROJESİ

Meclis Başkanı Murat Çaykara başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi gündemindeki maddeleri görüşerek karara bağladı. Buna göre İl Genel Meclisi, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in girişimleri sonucunda İl Özel İdaresince yapımı tamamlanan ve bölgeye ayrı bir hava kazandırılan Obaköy Projesi içerisinde yer alan işyerlerinin kiraya verilmesi kararlaştırdı.

KAFETERYALAR VE BİSİKLET İŞLETME SAHASI

İl Genel Meclis Başkanı Çaykara yaptığı açıklamasında “İl Özel İdaresince çalışmaları sürdürülen ve tamamlanarak halkın hizmetine sunulan Obaköy Projesi kapsamında bulunan 400 ve 200 m 2 Kafeterya ile Bisiklet İşletme Sahası ve Bisikletlerin 8 yıl süreyle kiraya verilmesine mevcudun oybirliğiyle karar verildi. İşyerlerimiz kiraya verilerek talip olan işletmeye devredilerek hizmet alımı sağlanacak. Bu çalışmayla vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verilecek” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.