Okul servis araçlarına denetim

Okul servis araçlarına denetim
Ara tatilinin ardından başlayan yüz yüze eğitim dolayısıyla, Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri, öğrenci taşıyan servis araçlarını yol güzergâhlarında ve okul önlerinde denetim gerçekleştirdi.BELGELERİ...

Ara tatilinin ardından başlayan yüz yüze eğitim dolayısıyla, Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri, öğrenci taşıyan servis araçlarını yol güzergâhlarında ve okul önlerinde denetim gerçekleştirdi.

BELGELERİ KONTROL EDİLDİ

Hafta başından itibaren denetimlerine hız veren Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri bu zamana kadar bölgesinde bulunan 80 öğrenci servisinin denetim ve kontrolünü yaptı. Gerçekleşen denetimlerde yönetmeliğe göre eksiklikleri bulunan araçlara cezai işlem uygulanırken, söz konusu eksikliklerin giderilmesi sağlandı.

EN KIYMETLİ VARLIKLARIMIZ

Kontroller sırasında servis şoförlerinin de sorgulamaları yapılarak öğrenci taşımasına engel teşkil eden her hangi bir suç kaydının olup olmadığı sorgulandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Toplam 155 öğrenci taşıyan 20 adet okul servis aracı yönetmelik hükümlerine göre kontrol edildiği, en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızın güvenli şekilde okula gidip gelmelerini sağlamak amacıyla eğitim-öğretim yılı süresince denetimlere aralıksız devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.