OTOBANI ANDIRAN ASFALTLAMA

OTOBANI ANDIRAN ASFALTLAMA
Kırıkkale Belediyesi 2021 yılı programında yer alan çalışmaları sürdürüyor. Belediye tarafından Kanuni Bulvarına serilen asfaltlama çalışması tamamlanırken, yol adeta otobanı andıran bir görünüme kavuşmuş durumda.KANUNİ...

Kırıkkale Belediyesi 2021 yılı programında yer alan çalışmaları sürdürüyor. Belediye tarafından Kanuni Bulvarına serilen asfaltlama çalışması tamamlanırken, yol adeta otobanı andıran bir görünüme kavuşmuş durumda.

KANUNİ BULVARINDA ASFALTLAMA

Yoğun bir 2021 yılı yaz çalışma programı gerçekleştiren Kırıkkale Belediyesi, çalışmalarına havaların soğumasına rağmen devam ediyor. Hava şartları el verdiği sürece asfaltlama çalışmalarını da sürdüren Kırıkkale Belediyesi, programda yer alan Kanuni Bulvarındaki asfaltlama çalışmalarını tamamlamış durumda. Aynı zamanda şerit çizgileri de tamamlanan yol otobanı andıran bir görünüme kavuşmuş durumda.

NE DEDİYSEK BİRER BİRER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Yapılan çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Söz verdiğimiz gibi, yol yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Asfalt serimini tamamladığımız Kanuni Bulvarında trafik akışını düzenleyen şerit çizgi çalışmalarını da tamamladık. Ne dediysek birer birer gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

PARK ÇALIŞMALARI

Diğer taraftan Belediye ekipleri Bahçelievler Mahallesinde ve Etiler Mahallesinde park çalışmalarını sürdürüyor. Bahçelievler de bulunan 2 bin 145 metre karelik alanda hayata geçirilecek parkta 1010 metre kare çim alanı, küçük oyun grupları, spor kondisyon alanı, Ahşap banklar ve Ağaç ile çiçek grupları bulunacak. 5 bin 400 metre karelik Etiler Mahallesi parkı içerisinde ise Çocuk oyun grupları, spor kompleksi, oturma grupları, 2 bin metre karelik çim alan, Ağaç ve çalı grupları, çevre duvarı ve Dolmuş evi bulunacak. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.