Özaslan istifa etti

Özaslan istifa etti
Yaklaşık 2 yıldır Ak Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini yürüten Halil Özaslan işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek görevinden istifa etti.BU BİR VEDA DEĞİL, FATİHA’DIRİstifa gerekçesiyle...

Yaklaşık 2 yıldır Ak Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini yürüten Halil Özaslan işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

BU BİR VEDA DEĞİL, FATİHA’DIR

İstifa gerekçesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Özaslan “Yaklaşık 2 yıl boyunca şanla, şevkle, gayretle, âşkla, muhabbetle ve onurla yürüttüğüm AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevimden işlerim dolayısıyla istifa ediyorum. Desteğiyle bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayıp gücümüze güç katan Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyüp Kadir İnan’a, MYK ve MKYK üyelerimize, Milletvekilimiz Ramazan Can’a, İl Belediye Başkanımız  Mehmet Saygılı’ya, İl Başkanımız Mustafa Kaplan’a, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Teşkilatlarımıza ve her biri birbirinden kıymetli değerli yönetim kurulu üyelerime, kıymetli yol arkadaşlarıma emekleri, gayretleri ve mücadeleleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan aileme de özellikle teşekkür ederim. Bu Davanın mayasında annesini, babasını, kardeşini, eşini, çocuklarını ve eşini evinde bırakıp adeta bir sefere çıkarcasına yola çıkan yiğitlerin aşkı var, heyecanı var, inancı var. İşte bu aşk ve gayretle hedef 2023. Bu bir veda değil, Fatiha’dır” dedi.

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.