Özel öğrenciler sporla eğlendi

Özel öğrenciler sporla eğlendi
Kırıkkale Üniversitesi Engelsiz Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri Bahar Dönemi Faaliyetleri kapsamında 07 Mart 2022 tarihinden bu yana her pazartesi günü yapılan “Sporla Eğlen” temalı  “Fiziksel Aktivite ve Spor” programı...

Kırıkkale Üniversitesi Engelsiz Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri Bahar Dönemi Faaliyetleri kapsamında 07 Mart 2022 tarihinden bu yana her pazartesi günü yapılan “Sporla Eğlen” temalı  “Fiziksel Aktivite ve Spor” programı bu hafta da renkli görüntülere sahne oldu.

SPORLA EĞLEN

Kapalı Spor Salonunda yapılan etkinliğe Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu, Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu, Mustafa Hiçyılmaz Özel Eğitim Anaokulu, Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okulu ve Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri ve  öğretmenleri, öğrenci yakınları, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil Sarol, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve akademik personeli katıldı.  Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil Sarol tarafından hazırlanan  “Sporla Eğlen” temalı  “Fiziksel Aktivite ve Spor” programında bu hafta eğitici ve öğretici oyunlar oynandı, zumba dansı ve basketbol maçı yapıldı.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.