Özel Yaşam Hastanesi şimdi de Kırşehir’de

Özel Yaşam Hastanesi şimdi de Kırşehir’de
YAŞAM HASTANESİ BÖLGE HİZMETİ İÇİN İL DIŞINA AÇILIYORKırıkkale Özel Yaşam Hastanesi bölge hizmeti çalışmasını ve kapsamını genişletiyor. Bu maksatla Kırşehir’e ofis açma kararı alındı. Kırşehir ofisi hizmet...

YAŞAM HASTANESİ BÖLGE HİZMETİ İÇİN İL DIŞINA AÇILIYOR

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi bölge hizmeti çalışmasını ve kapsamını genişletiyor. Bu maksatla Kırşehir’e ofis açma kararı alındı. Kırşehir ofisi hizmet vermeye başladı.

KIRŞEHİR’E OFİS AÇILDI

2005 yılında Kırıkkale Tıp Merkezi olarak sağlık sektörüne giren Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi, 2017 yılındaki hastane kimliği atılımının ardından bölgeye sağlık hizmeti vermek konusunda yeni girişimlere başladı. Hastane, çevre il ve ilçelerden gelen hastalara iletişim, ulaşım, teşhis ve tedavi kolaylığı sağlamak için dışarıya açılma kararı aldı. Bu maksatla Kırşehir’e ofis açıldı. Kırşehir ofisi Cacabey Meydanı Yemen Kahvesi Üstü 1. Katta hizmet vermeye başladı. Kırşehirliler Yaşam Hastanesi Ofisi ile irtibata geçerek teşhis ve tedavi konusunda yardım ve destek alabilecekler. İletişim için 0 542 351 40 71 numaralı hatta kullanabilecek olan Kırşehirliler, hem bu hattan ve hem de ofise gelerek her konuda bilgi ve randevu  alma imkanına kavuştular.

HASTANENİN POLİKLİNİKLERİ

Yaşam Hastanesi, bu maksatla Kırşehirliler ve ilçelerindeki vatandaşları bilgilendirmek amacıyla bir bülten hazırladı. Bültende hastanenin yönetim kurulundan hekim kadrosuna, servis ve bölümlerinden kapasitesine kadar her türlü detay yer alıyor. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ortopedi ve El Cerrahisi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahi, Obezite Cerrahi, Göz Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Dahiliye, Üroloji, Nöroloji, Kardiyoloji, Radyoloji, Psikiyatri, Psikolog, Diş Kliniği poliklinikleri ile hizmet verdiği belirtildi. Ayrıca özel tedaviler konusunda da açıklama yapılarak Anestezi Altında Diş Tedavileri, Anestezi Altında MR Çekimi, Yoğun Bakım Hizmetleri (ÜCRETSİZ), Aynı Gün İçinde MR Çekimi (24 Saat), Yatarak Fizik Tedavi, Yatarak Psikiyatri Tedavisi, Sinir Blokajı ve Migren Tedavisi, Ağrısız Epidural Doğum, 4 Boyutlu Ultrason, EEG, EMG hizmetlerinin verildiği vurgulandı.

HASTANENİN HEKİM KADROSU

Yönetim Kurulu Başkanlığını İş Adamı Ömer Akçelik’in yürüttüğü hastanenin Başhekimlik görevini Kırıkkale´nin tanınmış Genel Cerrahlarından Dr. Bayram Işık´ın yaptığı hastanede Dr. Bayram Işık Genel Cerrah, Mesul Müdür ve Başhekim olarak görev yapıyor. Dr. Şenol Önder Göz Hastalıkları Uzmanı ve Mesul Müdür Yardımcısı, Dr. Mehmet Öncel Genel Cerrah, Dr. Emrah Topbaş Üroloji Uzmanı, Abdulkadir Yanartaş Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Dr. Bülent Yıldız Dahiliye-İç Hatalıkları Uzmanı, Ahmet Salih Yazar Çocuk Hatalıkları Uzmanı, Dr. Cihan Kutluca Radyoloji Uzmanı, Dr. Çiğdem Karaer Acil Hekim,  Dr. Mustafa Tuncer Mavuş Dahiliye Uzmanı, Dr. Özlem Latife Yılmaz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Doç. Dr. Yakup Türkel Nöroloji Uzmanı, Ecem Arslan Diyetisyen, Burak Aktan Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Abdullah Çime Genel Cerrahi Uzmanı, Süleyman Oflu Psikiyatri Uzmanı, İbrahim Kasapoğlu Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Yunus Çelik Kardiyoloji Uzmanı, Tümer Güven Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı, Gözde Pamuk Kulak Burun ve Boğaz Uzmanı, Gülşah Ağırtaş Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Aysel Abbasova Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Dr. Yaşar Peker Acil Hekimi, Gülsüm Yıldız Serbest Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Psikolog İrem Nur Özyol, Berk Uygur Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, M. Emre Cengiz Diş Hekimi olarak görevini sürdürüyor.

HASTANENİN GELİŞİM TARİHİ

Hastane, 2005 yılında, şehir merkezinde, tamamı Kırıkkaleli doktor ve işadamlarının finansmanıyla cerrahi tıp merkezi olarak kuruldu. Aynı adreste 10 yıl halkımıza hizmet verdikten sonra; taleplere tam olarak karşılık verebilmek için şu an ki hizmet binası satın alındı ve 2 yıllık hummalı bir çabanın sonucunda Şubat 2017 de Özel Hastane olarak hizmet vermeye başladı. Hastane olarak hizmet vermeye başladıktan sonra hastaların talepleri, ilimizde tek özel hastane olmanın yüklediği sorumluluğun bilinci ve günümüz tıp sektöründeki gelişimlerin sonuçları neticesinde yatırımlara, hizmet kalitesini yükseltme çalışmalarına devam edildi. Hem kadro hem de tıbbi cihaz yatırımları artırıldı.

KAPASİTESİ YÜKSEK

Hastanede ilerleyen yıllarda 2. Çocuk hastalıkları uzmanı, 3. kadın hastalıkları ve doğum uzmanı (ki bu şekilde halktan  gelen bayan kadın doğum hastalıkları uzmanı talebi karşılandı) şehirde ilk defa özel sektörde beyin, sinir ve omurga cerrahisi uzmanı hastane tarafından şehre kazandırılmış oldu. Daha sonra yoğun bakım biriminin kuruluşu ve açılışı tamamlandı. 7 adet cerrahi, 4 adet koroner, 4 adet dahili ve 4 adet yeni doğan yoğun bakım yatağı ( kuvöz ) olmak üzere toplam 19 yoğun bakım yatağı şehre kazandırılmış oldu.

CİHAZLAR SON TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ

Radyoloji ünitesi yenilendi. Mevcut görüntüleme cihazlarına büyük bir yatırım yapılarak günümüz teknolojisinin gerektirdiği ve Kırıkkale halkına yakışır MR, BT, Ultrason cihazları eklendi. Şu anda radyoloji ünitesinde üstün kalitede görüntüleme ve tanılama işlemleri başarıyla yapılabilmekte. Kadın doğum polikliniklerinin ultrason cihazları yenilendi. Hastalardan gelen talep doğrultusunda 3 hekime de ultrason cihazları son sistem yeni cihazlarla değiştirildi, bu sayede kadın hastalıkları ve doğum polikliniğinde 4 boyutlu ultrason dahil bebek heyecanı yaşayan hastaların talepleri karşılanmış oldu.

75 YATAK KAPASİTESİ VAR

Dijital damar bulma cihazı alındı. Özellikle bebek hastaların aileleri tarafından talep edilen, kızıl ötesi ışınlarla damarlı görünür hale getiren cihaz hastaların hizmetine sunuldu. Hastaların hastane hakkında bilgiye kolayca ulaşabilecekleri, online randevu alıp, tahlil sonuçlarını görüntüleyebileceği internet sitesi kurulumu tamamlandı. Özel sigorta şirketleriyle anlaşmalar yapıldı. SGK’nın yanı sıra özel sigorta şirketleriyle tamamlayıcı sağlık ve özel sağlık sigortala anlaşmaları yapıldı ve hastane içinde özel sigorta hasta kabul, takip birimi oluşturuldu. Şu an hastanede  27’si hekim yaklaşık 200 personel, 19 u yoğun bakım yatağı olmak üzere 75 yatak kapasitesi ile 8000 m’2 kapalı alanda tanı ve tedavi hizmeti vermekte.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Sağlık hizmetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi adres olarak Nokta Mevkii´nde Ovacık Mahallesi Samsun Bulvarı No: 122 adresinde yer alıyor. Hastaneye telefonla ulaşmak ve randevu almak isteyenler 0 318 212 50 00 numaralı hattı kullanabiliyor. Hastane 1 adet ambulansla çalışıyor. Başta Fizik Tedavi olmak üzere hastalar için servis hizmeti de bulunuyor. Hasta memnuniyetinin de gayet iyi olduğu hastanede şu ana kadar başarılı çalışmalara imza atılmış durumda. Vatandaşlar sosyal medya aracılığı veya www.kirikkaleyasam.com web adresinden de iletişim kurabiliyorlar.

DONANIMLI ODALAR VAR

Sosyal alanları da mevcut olan hastanenin donanımlı bir kafeterya ve kantini bulunuyor.  Yataklı servislerde tek kişilik odaların yanı sıra çoklu yataklı odalar da bulunuyor. Tüm odalarda televizyon, lavabo, duş ve tuvalet mevcut. Çarşaflar her gün düzenli olarak değiştirilerek temiz halde kullanımı sağlanıyor. Hastalara yardımcı olmaları için çok sayıda hostes görevlendirilmiş durumda. Görüntüleme merkezinde günübirlik açık ve kapalı MR çekimi yapılıyor. Yaşam Hastanesi´ne gelen hiçbir hasta zaman kaybı yaşamıyor. Hastanede temizlik ve hijyen de ön planda tutuluyor. Fark ücretlerinin de son derece makul tutulduğu hastane Kırıkkale ve çevresinde yukarıda belirtilen branşlardaki uzman hekimler ile sağlık hizmeti vermeyi sürdürüyor. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 25 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.