Pandemi Kurulu toplandı

Pandemi Kurulu toplandı
İl Pandemi Kurulu Kırıkkale Vali Yunus Sezer Başkanlığında toplantı. Salgınla mücadele konusunda değerlendirme yapılan toplantıda, vatandaşlara maske,mesafe, hijyen ve ev ziyaretlerini bir süre dapa ertelemeleri uyarısında bulunuldu.NORMALE...

İl Pandemi Kurulu Kırıkkale Vali Yunus Sezer Başkanlığında toplantı. Salgınla mücadele konusunda değerlendirme yapılan toplantıda, vatandaşlara maske,mesafe, hijyen ve ev ziyaretlerini bir süre dapa ertelemeleri uyarısında bulunuldu.

NORMALE DÖNMEK KURALLARA UYMAKTAN GEÇİYOR

Vali Yunus Sezer başkanlığındaki İl Pandemi Kurulu Toplantısı'na kurul üyeleri katıldı. Toplantıda pandemi süreci ile ilgili alınan tedbirler ve yapılan denetimler ele alındı. Kurul üyeleri Koronavirüs salgınında çok yüksek riskli kırmızı kategoride bulunan Kırıkkale'de vaka sayılarının aşağıya çekilmesi için kurullara daha sıkı uyulması uyarısında bulundu. Kontrollü normalleşme sürecinin devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Toplantıda salgına karşı yaptığımız mücadeleye ilişkin değerlendirmede bulunduk. Gelinen kontrollü normalleşme sürecinde hemşehrilerimizden maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami şekilde uymalarını istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.