Renkli kişiliğiyle her kesimin sevgisini kazanıyor

Renkli kişiliğiyle her kesimin sevgisini kazanıyor
2021 yılı Ekim ayında Kırıkkale’ye atanan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kısa zamanda renkli kişiliği ile her kesimin sevgisini kazanmış durumda. Halkın içinde olmayı 7’den 77’ye her kesimle sık sık bir araya...

2021 yılı Ekim ayında Kırıkkale’ye atanan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kısa zamanda renkli kişiliği ile her kesimin sevgisini kazanmış durumda. Halkın içinde olmayı 7’den 77’ye her kesimle sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Vali tekbıyıkoğlu, bir taraftan kendisini ziyaret eden bir çocukla sohbet etti, Huzur Köy yerleşkesinde tedavi gören danışanlar ile futbol oynadı, diğer taraftan özel çocukları ziyaret etti ve BİLSEM’de eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

İLKOKUL ÖĞRENCİSİYLE MAKAMINDA SOHBET ETTİ

Kendisi de bir Anadolu çocuğu olan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu sanki yıllardır Kırıkkale’de yaşıyormuş gibi kısa zamanda her kesimin sevgisini kazanmış durumda. Babacan tavırlarıyla devletin sıcak elini gösteren ve renkli kişiliği ile 7’den 77’ye her kesimin beğenisini kazanan Vali Tekbıyıkoğlu’na gün yetmiyor gibi. Bir taraftan Kırıkkale’ye yeni projeler kazandırma yönünde çalışmalar yapan Vali Tekbıyıkoğlu diğer taraftan halkın içerisinde yer alarak gönüllere giriyor. Vali Tekbıyıkoğlu kendisiyle tanışmak isteyen bir ilkokul öğrencisini makamında kabul ederek misafir etti. İlkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Kadir Kılıçer’i makamında kabul eden Vali Tekbıyıkoğlu onunda bir süre sohbet etti.

BİLSEM ZİYARETİ

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, okul ziyaretleri kapsamında Bilim Sanat Merkezi ile Rehberlik ve Araştırma Merkezinde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek atölyelerde incelemelerde bulundu. Yaşıtlarına göre daha hızlı öğrenen, yaratıcılık, sanat, liderliğe ilişkin kapasitede önde olan, özel akademik yeteneğe sahip, soyut fikirleri anlayabilen yüksek düzeyde performans gösteren öğrencilerle sohbet eden Vali Tekbıyıkoğlu “Öğrencilerimiz bilimin ıșığında, sanatın gölgesinde, sporun içerisinde en önemlisi kitapların kokusunda geleceğe hazırlansınlar diye tüm çabamız” ifadesini kullandı.

ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ

Özel öğrencilerin eğitim gördüğü Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu buraya devam eden öğrenciler ile yakından ilgilendi. Ziyaretle ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tekbıyıkoğlu “Bugün Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ettim ve bütün stresimi bu cennet kuşu çocuklar aldı” sözlerine yer verdi.

TEDAVİ GÖREN DANIŞANLARLA FUTBOL OYNADI

Diğer taraftan Vali Tekbıyıkoğlu Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan madde bağımlı bireylerin yeniden sosyal hayata adapte olmaları için kurulan Huzur Köy Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Burada tedavi gören danışanların davetini geri çevirmeyen Vali Tekbıyıkoğlu onlarla futbol oynadı moral verdi. Gerçekleşen organizasyonla ilgili Kırıkkale Valiliği sosyal medya hesabından “Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu ve il müdürlerimiz Huzur Köy yerleşkesinde tedavi gören danışanlar ile birlikte halı sahada futbol oynadı” paylaşımında yer verdi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.