Roket-San istihdama önemli katkı sağlayacak

Roket-San istihdama önemli katkı sağlayacak
Heyetle birlikte Kırıkkale’de sürdürülen yatırımları yerinde inceledikten sonra değerlendirmelerde bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Roket-San’ın gerek bünyesi gerek yan sanayisi gerekse şehre katacağı...

Heyetle birlikte Kırıkkale’de sürdürülen yatırımları yerinde inceledikten sonra değerlendirmelerde bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Roket-San’ın gerek bünyesi gerek yan sanayisi gerekse şehre katacağı değer ile çok önemli bir yatırım. Yan sanayii ile birlikte 50 bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor” diye konuştu.

KIRIKKALE SAVUNMA SANAYİİNİN ÜSSÜ

Kırıkkale Savunma Sanayiinin üssü olma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bir süredir Kırıkkale’ye kazandırılması yönünde büyük girişimlerin yapıldığı Roket-San’ın fabrikası ile Jandarma Eğitim ve Depo Komutanlığında hummalı çalışmalar devam ediyor. Bu iki dev yatırım alanında yapılan çalışmaları birlikte inceleyen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milletvekili Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

KIRIKKALE’NİN UMUDU

Kırıkkale’nin son dönemlerde gerek özel sektörde gerekse kamu yatırımlarında önemli gelişmeler olduğunu söyleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bunlar içlerinde Roket-San’ın yatırımını ayrı tutuyor. Şehre kazandırılması yolunda büyük emek harcadıklarını belirten Saygılı “Ben Kırıkkale’mizin umudu olarak görüyorum. Roket-San’ın gerek bünyesi gerek yan sanayisi gerekse şehre katacağı değer ile çok önemli bir yatırım. Roket-San özellikle yan sanayii ile birlikte şehir istihdamına büyük katkı sağlayacak. Roket-San’da bünyesi ve yan sanayii ile birlikte 50 bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor” dedi.

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.