Sağanak yağış Keskin köylerinde etkili oldu

Sağanak yağış Keskin köylerinde etkili oldu
Önceki gün öğle saatlerinden sonra etkili olan sağanak yağış Keskin ilçesine bağlı köylerde sele neden oldu. İlçeye bağlı Beşler ve Kayalak Solaklısı köylerinde şiddetli yağış sele neden olurken, bazı evleri su bastı....

Önceki gün öğle saatlerinden sonra etkili olan sağanak yağış Keskin ilçesine bağlı köylerde sele neden oldu. İlçeye bağlı Beşler ve Kayalak Solaklısı köylerinde şiddetli yağış sele neden olurken, bazı evleri su bastı. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve AFAD İl Müdürlüğü ekipleri köylerde hasar tespit çalışması başlattı.

HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Son zamanlarda sağanak yağışın etkisi altında kalan Kırıkkale’de bazı bölgelerde şiddetli yağış sele neden oldu. Keskin ilçesi ve köylerinde etkili olan sağanak yağış ilçeye bağlı Beşler ve Kayalak Solaklısı köylerinde sele dönüştü. Köy merkezinde etkili olan sel bazı evleri bastı maddi hasar oluştu. İl Defterdarı İbrahim Bayraktar, Çevre Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü(AFAD) Mahmut Coşkun köylere giderek incelemelerde bulundu. İl Müdürleri köylerde hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Diğer taraftan İl Özel İdaresine bağlı ekipler köylerde temizleme çalışması başlattı.

Bu haber toplam 30 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.