Sağanak yağış sel getirdi

Sağanak yağış sel getirdi
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de etkili olan sağanak yağış bazı bölgelerde sele neden oldu. Karacalı köyü mevkiinde oluşan sel merkez Osman Gazi Mahallesi bölgesinde bulunan yol ve arazilerde hasara neden oldu.ARAZİLERDE HASARA NEDEN OLDUSon günlerde...

Kırıkkale’de etkili olan sağanak yağış bazı bölgelerde sele neden oldu. Karacalı köyü mevkiinde oluşan sel merkez Osman Gazi Mahallesi bölgesinde bulunan yol ve arazilerde hasara neden oldu.

ARAZİLERDE HASARA NEDEN OLDU

Son günlerde sıcakların iyiden iyiye hissedildiği Kırıkkale önceki gün sağanak yağışın etkisi altında kaldı. Akşam saatlerinde birden bastıran fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış nedeniyle Kırıkkale-Ankara arasındaki karayolunda ulaşım güçlükle yaşandı. Bazı sürücüler yolda oluşan su birikintileri ve şiddetli yağış nedeniyle araçlarını yol kenarına çekerek yağışların hafiflemesini bekledi. Şiddetli yağış Karacalı köyü mevkiinde sele dönüştü. Yağışlarla birlikte oluşan sel köy içerisinde bulunan alanlara ve aynı güzergahta bulunan merkez Osman Gazi Mahallesi ve Kimeski Mahallelerinde yol ve arazilerde hasara neden oldu. Oluşan sel hububat ekili arazide ürünlere zarar verdiği gözlendi.

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.