Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz baş tacımızdır

Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz baş tacımızdır
 Yazı İşleri Müdürü
Çeşitli temaslarda bulunmak için Kırıkkale’ye gelen hemşehrimiz Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, bir dizi ziyarette bulundu, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Günü Kırıkkale’de geçiren Orgeneral Çetin,...

Çeşitli temaslarda bulunmak için Kırıkkale’ye gelen hemşehrimiz Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, bir dizi ziyarette bulundu, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Günü Kırıkkale’de geçiren Orgeneral Çetin, il jandarma komutanlığında jandarma personeliyle birlikte iftar yaptı.

VALİLİK ZİYARETİ

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret etti. Valilik Şeref Defterini imzalayan Orgeneral Arif Çetin’e, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu tarafından Kırıkkale’nin sembolü haline gelen Çeşnigir Köprüsü temalı tablo hediye edildi. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen ile birlikte Valilik Makamına geçen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin gazetecilere açıklamada bulundu. Orgeneral Çetin, “Sayın Valimizin misafiri olarak bugün askerlerimizle, polislerimizle, şehit yakınlarımızla ve gazilerimizle iftar yapmak üzere Kırıkkale’ye geldik. Kırıkkale’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Tüm Kırıkkale halkına saygı ve hürmetlerimi sunarak Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN

Valilik Makamında ki ziyaretinin ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi’nde şehit yakınlarıyla ile bir araya gelen Orgeneral Çetin burada Vali Tekbıyıkoğlu ile birlikte çocuklara oyuncaklar dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Tüm devlet erkanıyla şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Orgeneral Çetin, “Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Göğsünde şeref madalyalarını taşıyan kahraman gazilerimiz de bizim ulu çınarlarımız, baş tacımız. Onlara da hürmetlerimizi sunuyoruz, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımızın bu konudaki emir ve talimatları açık ve net. Şehitlerimizin mübarek kutsal emanetleri sizler, bizim başımızın tacısınız, birinci önceliğimizsiniz. Her alanda bir ihtiyacınız olursa Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanımız ve tüm devlet erkânıyla yanınızdayız, emrinize amadeyiz. Ay yıldızlı şanlı bayrağımız uğruna şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun, bizimde canımız ülkemiz ve bayrağımız yolunda feda olsun. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun da sizlere muhabbet ve selamlarını getirdim. Allah sizlerden razı olsun. Hepinizin mübarek ramazan ayını kutluyorum, tebrik ediyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah bizleri sizlere karşı utandırmasın, mahcup etmesin” ifadesini kullandı.

BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Orgeneral Çetin, konuşmasının ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rıfat Öcal'a, Türk bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim ve 3 boyutlu Jandarma Özel Harekat Personeli heykelini hediye etti. Bir süre şehit yakınları ve gazilerle görüşen Orgeneral Çetin, Vali Tekbıyıkoğlu ile birlikte İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar programına katılarak Jandarma personeli ile iftar yaptı.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.