ŞEHİT CEYLAN’A SON GÖREV

ŞEHİT CEYLAN’A SON GÖREV
Şehitler diyarı Kırıkkale bir şehidini daha bağrına bastıBahar Kalkanı Harekat alanı yol emniyet noktasında icra edilecek olan personel intikali faaliyetinin bitmesine müteakip üs bölgesine dönüş esnasında yüksekten düşerek...

Şehitler diyarı Kırıkkale bir şehidini daha bağrına bastı

Bahar Kalkanı Harekat alanı yol emniyet noktasında icra edilecek olan personel intikali faaliyetinin bitmesine müteakip üs bölgesine dönüş esnasında yüksekten düşerek ağır yaralanan, daha sonra kaldırıldığı Hatay Eğitim Araştırma Hastanesinde şehit olan hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan, baba ocağı şehitler diyarı Kırıkkale’de son yolculuğuna uğurlandı.

ÜST BÖLGESİNE DÖNÜYORDU

Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde üs bölgesine dönüş esnasında yüksekten düşerek şehit olan Kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzm. Çvş. Emre Ceylan’ı dualarla ebedi yolculuğuna uğurlandı. 1. Komanda Tugayı 2. Komando Tabur Komutanlığı emrinde görevliyken Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde görev alan Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesi Kösedurak köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan yol emniyet noktasında icra edilecek olan personel intikali faaliyetinin bitmesine müteakip üs bölgesine dönüş esnasında yüksekten düşerek ağır yaralanmıştı. Ceylan, daha sonra Hatay Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

KIRIKKALE’YE GETİRİLDİ

Şehit Piyade Uzm. Çvş. Emre Ceylan helikopter ile Kırıkkale’ye getirildi. Askeri heyet tarafından Yüksek İhtisas Hastanesine getirilen şehit Ceylan’ı burada ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Yakup Yeşilırmak, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve vatandaşlar karşıladı. Cuma namazı öncesinde baba ocağından helallik alınmasının ardından şehit Ceylan tören için Nur Cami Külliyesine getirildi.

KÖSEDURAK KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Cuma namazına müteakip Şehit Piyade Uzm. Çvş. Emre Ceylan için tören düzenlendi. Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın kıldırdığı cenaze namazı sonrası tekbirler işliğinde Ceylan’ın naaşı top arabasına taşındı. Törende şehit Ceylan’ın annesi ve nişanlısı ile yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan şehit Ceylan Balışeyh ilçesi Kösedurak köyünde toprağa verildi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.