Şehit yakınları ve gazilere iftar

Şehit yakınları ve gazilere iftar
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu, şehit yakınları ve gaziler ile Polis Evi’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.GÖNÜL BİRLİKTELİĞİKırıkkale Valiliği tarafından Aile Sosyal Hizmetler...

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu, şehit yakınları ve gaziler ile Polis Evi’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ

Kırıkkale Valiliği tarafından Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen iftar programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda konuşma yapan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kadir Gecesi gibi güzel bir günde şehit yakınları ve gaziler ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Vali Tekbıyıkoğlu, “Bu mukaddes günde, bu sofrada bir araya geldik. Bu güzel günü, Ramazan’ın 27. Gecesini ben özellikle tertip ettim ki şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile bir arada olalım, gönül birlikteliğimizi bu mübarek Kadir Gecesi’nde de devam ettirelim. Ne güzel ki bu sofralarda, bu Ay Yıldızlı bayrağın altında, kendi dinimizin gereğini, kendi ibadetimizin gereğini bir arada hep beraber yapabiliyoruz, bu çok büyük bir kıymet, çok büyük bir değer” diye konuştu.

ŞEHİTLERİMİZ SAYESİNDE AYAKTAYIZ

Milletlerin, kendilerine fedakârlık yapan evlatları sayesinde ayakta olduğunun altını çizen Vali Tekbıyıkoğlu, “1071 yılından beri, Talas Harbi’nden beri, bu coğrafya için emek veriyoruz. Yöneticilerimiz çalışıyor, herkes gayret ediyor. Bu gayretin başında da kendi canını bayraklaştıran şehitlerimiz var. Bugün kadir Gecesi. Hep beraber bugünü en kıymetli şekilde değerlendirelim. Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşmış bulunuyoruz. Biz ondan memnun ayrılıyoruz, oda bizden inşallah memnun ayrılıyordur. Allah bütün şehitlerimizi peygamber efendimize komşu etsin. Gazilerimizin hayatta olanlarına sağlıklı uzun ömür, vefat edenlerine de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. İftar yemeği sonrası İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından dua edildi. Çok sayıda şehit ailesi, gaziler ve ailelerinin katılım sağladığı programa İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Barış Cücen, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş ve il müdürleri katıldı.

Bu haber toplam 27 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.