Şehitlerimiz fotoğraflarıyla ölümsüzleşti

Şehitlerimiz fotoğraflarıyla ölümsüzleşti
Kırıkkale Belediyesi Türkiye’ de bir ilki gerçekleştirerek Şehit Çelebi Bozbıyık geçidinde vatan için en değerli varlıkları, canlarını veren kahraman şehitlerimizin fotoğraflarını asarak şehitlerimizi bir kez daha ölümsüzleştirdi.VATANDAŞLARIN...

Kırıkkale Belediyesi Türkiye’ de bir ilki gerçekleştirerek Şehit Çelebi Bozbıyık geçidinde vatan için en değerli varlıkları, canlarını veren kahraman şehitlerimizin fotoğraflarını asarak şehitlerimizi bir kez daha ölümsüzleştirdi.

VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLADI

Türkiye’de nüfusuna oranla terör ile mücadelede en fazla şehit veren il olan Kırıkkale, kahraman vatan evlatlarını anısını farklı yollarla yaşatmaya devam ediyor. Kırıkkale Belediyesi, şehrin en işlek geçidi olan Şehit Çelebi Bozbıyık geçidinde Kırıkkaleli şehitlerin fotoğraflarını hazırladığı panonun üstünde sergilemeye başladı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatları ile hassas bir çalışma yürütülerek, kronojik sıralama yapılarak hazırlanan şehitlerimizin fotoğrafları vatandaşlarımız tarafından taktir toplarken, geçidi kullananları duygulandırıyor.

MİNNET BORCUMUZU ÖDEMEYE ÇALIŞIYORUZ

Aziz şehitlerimiz, bugün Türk milletinin varlığının, özgürlüğünün ve bağımsızlığının temelidir, bu nedenle onlara ebediyen şükran borçluyuz şeklinde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ‘Şehitlerimiz ve gazilerimiz için unutturmamak bizlerin görevidir. Kırıkkale Belediyesi olarak projelerimize devam ederek şehit ve gazilerimize minnet borcumuzu ödemeye çalışacağız. Şehit Çelebi Bozbıyık geçidinde Kırıkkale de doğan ve şehitlik gibi Allah katında yüce bir mertebeye erişen şehitlerimiz, geçidimizde ölümsüz hale getirildi’ ifadesini kullandı.

ANILARINI YAŞATIYORUZ

Bizler cephede  “Ölürsek şehit, kalırsak gaziyiz’ diyerek seferlere çıkan, bir neslin torunlarıyız” diyen Başkan Saygılı, “Kırıkkale’miz bayrağını, vatanını, milletini, istikbalini canı pahasına koruyan nice kahramanlar yetiştirmiş bir şehir. Tarih sayfalarında olduğu gibi terörle mücadelede, 15 Temmuz’da, şehitlik ve gazilik ruhuyla hareket etmiş, vatanı uğruna sayısız şehit vermiş bir şehirdir. Bugün bu topraklar içinde özgürce yaşıyorsak bunu bize yaşanabilir bir ülke bırakmak için canlarını feda eden şehitlerimize, gazilerimize borçluyuz. Bu nedenle onların anısını yaşatmak için ulaşabildiğimiz ve temin ettiğimiz şehitlerimizin fotoğraflarını şehrimizin en işlek noktasında sergiliyoruz, bu şekilde onlara olan şükran borcumuzu ödüyor, onların anısını her daim yaşatıyoruz” dedi. HABER: Niyazi Yüksel

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.