ŞEHRİMİZİN HUZUR VE SÜKUNUNU ÇOK ÖNEMSİYORUZ

ŞEHRİMİZİN HUZUR VE SÜKUNUNU ÇOK ÖNEMSİYORUZ
Vali Tekbıyıkoğlu, Emniyet ve Jandarma'dan brifing aldıHafta içerisinde Kırıkkale’deki görevine başlayan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu bir taraftan tebrikleri kabul ederken, diğer taraftan kurum ziyaretlerine başladı....

Vali Tekbıyıkoğlu, Emniyet ve Jandarma'dan brifing aldı

Hafta içerisinde Kırıkkale’deki görevine başlayan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu bir taraftan tebrikleri kabul ederken, diğer taraftan kurum ziyaretlerine başladı. İl Emniyet Müdürlüğü’nü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu “Şehrimizin huzur ve sükununu çok önemsiyoruz” diye konuştu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kurum ziyaretlerine başladı. Bir taraftan teşkilat mensupları ile tanışan Vali Tekbıyıkoğlu diğer taraftan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu, Emniyet Müdürlüğüne gelişinde İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ve şube müdürleri tarafından karşılandı. Tören mangasını selamladıktan sonra Şeref Defterini imzalayan Vali Tekbıyıkoğlu'na, İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde genel asayiş durumu, icra edilen faaliyetler ile personel durumu hakkında detaylı bilgiler verildi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Tekbıyıkoğlu daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İl Jandarma Komutanlığı  önünde İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen tarafından karşılanan Vali Tekbıyıkoğlu, tören mangasını selamlamasının ardından İl Jandarma Komutanlığı Şeref Defterini imzaladı. İl Jandarma Komutanı Cücen’in makamına geçen Vali Tekbıyıkoğlu, Jandarma Komutanlığı yetkililerinden brifing aldı. Emniyet ve Jandarma mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyen Vali Tebıyıkoğlu " Şehrimizin huzur ve sükununu çok önemsiyoruz " dedi.

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.