Sevgi evleri çocuklarında bayram sevinci

Sevgi evleri çocuklarında bayram sevinci
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kurban Bayramı dolayısıyla sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelerek bayram etkinliklerine katıldı. Sevgi evlerinde kalan çocuklarla bayramlaşan onlara çeşitli hediyeler veren Vali Sezer, daha...

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kurban Bayramı dolayısıyla sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelerek bayram etkinliklerine katıldı. Sevgi evlerinde kalan çocuklarla bayramlaşan onlara çeşitli hediyeler veren Vali Sezer, daha sonra oyunlarına dahil olarak onlarla birlikte futbol oynadı, halat çekme oyununa dahil oldu.

BAYRAMLARINI KUTLADI HEDİYELER VERDİ

Vali Yunus Sezer ve eşi Canan Sezer ile İl Jandarma Alay Komutanı Albay Uğur Özmen, Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerindeki çocukların bayramını kutladı. Vali Sezer ve Jandarma Alay Komutanı Özmen bayram etkinlikleri kapsamında çocuklarla çeşitli yöresel oyunların yanı sıra futbol maçı da oynadı. Çocukların günlerine neşe katarak onlara bayram sevinci yaşatan Sezer, çocuklara adeta unutulmaz bir gün yaşattı. Sezer ve beraberindekiler çocuklara ayrıca çeşitli bayram hediyeleri de verdi.

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.