Sezer Kırıkkale'ye veda etti

Sezer Kırıkkale'ye veda etti
Bir süre önce yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığına atanan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, yaklaşık 3 yıldır valilik yaptığı Kırıkkale’ye veda etti. Önce ilçe, kasaba,...

Bir süre önce yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığına atanan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, yaklaşık 3 yıldır valilik yaptığı Kırıkkale’ye veda etti. Önce ilçe, kasaba, kurum ve basın ziyaretlerinde bulunan Vali Sezer, MKE Sosyal Tesisleri havuz başında düzenlenen törenle vedalaştı.

VEDALAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Görev yaptığı 3 yıllık süre zarfında Kırıkkale’de Çeşnigir Köprüsü Kanyonu, Oba Köy, Huzur Köy, Yeşilvadi, Macera adası, Dinek Dağı Atlı Saferi ve Doğa Parkı, Dinek Yöresel Ürünler Satış Merkezi, Dinek Dağı Gençlik Kampı Merkezi, En güzel Köy Benim Köyüm projesi, Balışeyh Lavanta Bahçesi, İl Özel İdaresi Kilit Parke üretim tesisi, Keskin Gastronomi Merkezi, Şehitler anıtı ve müzesi, Türkiye’nin en uzun bisiklet yolu olan Turkuaz Bisiklet yolu, Çelebi ilçesinde yıllardır atıl durumda bulunan süt fabrikasının İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İş Yurtları Kurumuna devredilerek işler hale getirilmesi, Mevsimlik işçiler için konteyner kent gibi projelerin hayata geçmesini sağlayan Vali Yunus Sezer Kırıkkale’ye veda etti. Vali Sezer için MKE Sosyal Tesisleri Havuz başında yapılan vedalaşma töreninde duygusal anlar yaşanırken, törenin ardından Sezer atandığı AFAD Başkanlığı görevine başlamak üzere şehirden ayrıldı.

VALİ SEZER’DEN ANLAMLI VEDA

Sezer, veda ziyaretleri kapsamında kent genelinde kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve vatandaşları ziyaret etti. Sezer’in ziyaretlerin en anlamlılardan biri de Kırıkkale Şehitliği oldu. Sezer, Kırıkkale Şehitliğini ziyaret ederek her bir şehidin kabri başına giderek dua etti. Sezer şehitlik ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Rabbim bizleri şehitlerimizin manevi desteklerinden mahrum etmesin, onlara layık kılsın." ifadelerini paylaştı. Kırıkkale halkının 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran Vali Sezer’in kentten ayrılışı vatandaşlar tarafından hüzünle karşılandı.

SERİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığına atanan Kırıkkale Valisi Yunus Seze, ilçe, kasaba, kamu kurum ve kuruluşlar ile basın mensuplarına veda ziyaretinde bulundu. Seri ziyaretlerde bulunan Vali Sezer, Bahşılı, Balışeyh, Çelebi, Delice, Keskin, Karakeçili, Sulakyurt ve Yahşihan ilçelerini ziyaret ederek kaymakamlar, belediye başkanları ve personellerle vedalaşarak helallik istedi. Gazetemize de veda ziyaretinde bulunan Vali Sezer, projelerin duyurulmasında yerel basının büyük katkısı olduğuna değinerek desteklerinden dolayı teşekkür etti. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.