Silahlı,Döner Bıçaklı Kavga Bir Ölü

Silahlı,Döner Bıçaklı Kavga Bir Ölü
İki akraba arasında kavga; 1 Ölü, 3 YaralıGündoğdu Mahallesi Dedekorkut Caddesi'nde silahlı kavgada, tabancayla vurulan 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.Gündoğdu Mahallesi Dedekorkut Caddesi üzerindeki tek katlı...

İki akraba arasında kavga; 1 Ölü, 3 Yaralı

Gündoğdu Mahallesi Dedekorkut Caddesi'nde silahlı kavgada, tabancayla vurulan 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Gündoğdu Mahallesi Dedekorkut Caddesi üzerindeki tek katlı bir evde meydana gelen olayda . kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Alınan Bilgililere göre; akraba olan B.Akan ile A.Akan arasındaki husumet nedeniyle evin bahçesinde tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle balta, keser ve döner bıçağının kullanıldığı kavgada, G.Akan, Z.Akan ve O. Akan yaralandı. B.Akan ise akrabası A.Akan’ı tabanca ile vurarak ağır yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri A. Akan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılar ise ambulanslar ile Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. A. Akan'ın cesedi ise cenaze aracıyla hastane morguna kaldırıldı.

Cinayet şüphelisi 1 kişi gözaltında

Olayın ardından başlatılan soruşturmada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan B.Akan emniyete götürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri ise kavgada kullanılan silah, balta, keser ve döner bıçağını muhafaza altına aldı.

Olaya ilgili soruşturma başlatıldı

Bu haber toplam 359 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.