Şimşekler Dolu Dizgin Puan Farkı 6 Oldu

Şimşekler Dolu Dizgin Puan Farkı 6 Oldu
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta yer alan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başpınar Stadı´nda ligde 15 puanla on birinci sırada bulunan Kdz. Ereğli Belediyespor´u konuk etti. İkinci yarının ilk haftasının...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta yer alan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başpınar Stadı´nda ligde 15 puanla on birinci sırada bulunan Kdz. Ereğli Belediyespor´u konuk etti.

 İkinci yarının ilk haftasının zorlu mücadelesini Mutluhan Çırakoğlu, Erdinç Tufan ve Erdenay Çıtıroğlu üçlüsü yönetti. Zor geçmesi beklenen mücadeleyi Şimşekler 1-0 kazanarak şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu ortaya koydu. Kırıkkale Büyük Anadoluspor bu sonucun ardından puanını 35´e yükseltip liderliğini sürdürdü. 

Haftanın zorlu maçında seyircisi önünde Kdz. Ereğli Belediyespor´u konuk eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor maça fırtına gibi başladı. Baskılı bir oyunla maça başlayın Şimşekler 41. dakikada Mehmet Tolun´un şık golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla kapattı. İkinci yarıda kontrollü bir oyun ortaya koyan Kırıkkale Büyük Anadoluspor rakip kalede yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Maç Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu haber toplam 241 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.