Şimşekler İstanbul'dan Puansız Dönüyor

Şimşekler İstanbul'dan Puansız Dönüyor
DENGELİ OYUNMaça Kırıkkale Büyük Anadoluspor daha iyi başladı. Rakip sahada top çeviren Kırıkkalespor cılız ataklar gerçekleştirdi. Maçın 16. dakikasında temsilcimiz Kırıkkalespor'da Aykuy Çift rakibine yaptığı faulün...

DENGELİ OYUN

Maça Kırıkkale Büyük Anadoluspor daha iyi başladı. Rakip sahada top çeviren Kırıkkalespor cılız ataklar gerçekleştirdi. Maçın 16. dakikasında temsilcimiz Kırıkkalespor'da Aykuy Çift rakibine yaptığı faulün ardından satı kart gördü. Sultanbeyli Belediyespor oyunda eşitliği sağlayarak rakip sahada görünmeye başladı. Maçın 18. dakikasında Nurullah Serbest rakibine yaptığı fulün ardından satı kart gördü. Maçın 19. dakikasında yine Sultanbeyli Belediyespor'da Kadir Eser sarı kart gördü. Maçın ilk yarısının sonlarına doğru Sultanbeyli Belediyespor Emrah ile net bir pozisyondan yararlanamadı. Maçın 42. dakikasında Emrah Bedir, sarı kart gördü. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve 0-0 berabere bitti.

ATAKLAR SONUÇSUZ KALDI

İkinci yarıya Sultanbeyli Belediyespor daha etkili başladı. Maçın 50 dakikası geride kalırken, Sultanbeyli rakip ceza sahasında daha çok görünmeye başladı.  Dakika 55'de Sultanbeyli Belediyespor ilk oyuncu değişikliği hakkın kullandı. Samet yerini Vedat'a bıraktı. Maçın 65.dakikasında Sultanbeyli Belediyespor'da Muhammet oyundan çıkarken, yerine Enes girdi. Dakika 66'da Kırıkkalespor ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Muammer yerini Şeref'e bıraktı.  Dakika 73'de Kırıkkalespor'da 2 oyuncu değişikliği gedi. Mehmet Yanmaz yerini  Oğuzhan Demirer'e, Fatih Ergen ise Yasin'e bıraktı. Bu bölümde Kırıkkalespor maçı kazanmak için bütün kozlarını sahaya sürmeye devam etti. Dakika 85'de Sultanbeyli'de Samet yerini Fatih'e bıraktı. Maçın 87. dakikasında Sultanbeyli Belediyespor Emrah Bedir ile golü bularak 1-0 öne geçti.   Maçın 89. dakikasında Kırkkalespor'da Ender yerini Reşit'e bıraktı. Maçın 90 dakikası Sultanbeyli Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.