Şimşekler Liderden 1 Puan Aldı

Şimşekler Liderden 1 Puan Aldı
Misli com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor kendi sahasında Gümüşhane temsilcisi Kelkit Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Misli com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor kendi sahasında Gümüşhane temsilcisi Kelkit Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Maç ilk yarıda atılan gollerle 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Kırıkkale Büyük Anadoluspor'un golü Ender Gör'den geldi. Bu sonuçla Kırıkkale Büyük Anadolusspor puanını 23'e çıkardı.

İLK YARI 1-1

Maça temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor rakibine oranla daha iyi başladı. Rakip sahada pas yapan Kırıkkalespor bulduğu cılız pozisyonlardan yararlanamadı.  Maçta 20 dakika geride kalırken iki ekipte bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve 0-0 maç devam etti. Dakika 27'de Kırıkkale Büyük Anadoluspor'un Ender Gör ile  golü geldi ve temsilcimiz rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Gole ,itiraz eden rakip teknik direktör Levent Kantarcı hakem tarafından tribüne  yollandı. Maçın 28. dakikasında Kelkit Belediyespor'da Adem Sağlam sarı kart gördü. Dakika 31'de Kırıkkalespor'da Özkan Yiğiter sarı kart gördü. Dakika 33'de Kelkit Belediyespor'da Ceyhun Demircan'da sarı kart gördü. Hakem maçın sonuna 6 dakika uzatma verdi. 45+4'de Kelkit Belediyespor'da Enes Ocak golü buldu ve skor Maç 1-1'e geldi. İlk yarıda bu skorla bitti.

PUANIMIZI 23'E ÇIKARDIK

İkinci yarıya rakip Kelkit Belediyespor oyuncu değişikliği ile başladı. Oktay Gümüş oyundan alınırken, yerine Emre Bozatli dahil oldu. İkinci yarıda 55 dakika geride kalırken, maç 1-1 devam etti. Kelkitspor maçın 54. dakikasında bir oyuncu değişikliği hakkını daha kullandı. Hamza İpekçi yerini Caner İlyas'a bıraktı. Maçta 62 dakika geride kalırken, her iki takımda galibiyet için saldırmaya başladı. Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçtaki ilk oyuncu değişikliğini 62. dakikada gerçekleştirdi. Yasin Poyraz oyundan çıkarken, Mehmet Berke Yanmaz oyuna girdi. Maçta 70. dakikada geride kaldı. Kırıkkalespor oyuna sonradan giren Mehmet Berke Yanmaz önemli bir pozisyon kaçırdı. Dakika 77'de Kırıkkalespor'da Ali Helvacı yerini Mehmet İncesu'ya bıraktı. Dakika 85'de her iki takımda oyuncu değişikliğine gitti. Kırıkkalespor'da Oğuzhan Demirer yerini Emre Avcı'ya bıraktı. Kelkitspor'da ise Hüseyin Teker oyunda çıkarken Enescan Özdemir oyuna girdi. Maç 1-1'lik eşitlikle sona ererken, Kırıkkalespor puanını 23'e çıkararak 9. sıraya yükseldi. Lider Kelkitspor ise puanını 36'a çıkardı

2 TAKIMIN İLK 11'İ

Kırıkkale Büyük Anadoluspor

53:İlker Günay

2:Mehmet Albayrak

13:Ender Gör

24:Necmican Cebeci

62:Özkan Yiğiter

10:Ali Helvacı

14:Oğuzhan Demirer

23:Mehmet Bozcan

71:Fatih Ergen

9:Aykut Çift

34:Yasin Poyraz

1954 Kelkit Bld.Spor

16:Ceyhun Demircan

61:Adem Sağlam

89:Adem Kaba

5:Hüseyin Teker

10:Hamza İpekci

11:Ensar Kemaloğlu

22:Halil İbrahim Keleş

23:Tayfun Çulha

29:Enes Ocak

88:Oktay Gümüş

24:Erkan Bükülmez

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.