SİYASETİN DİLİNİ DEĞİŞTİRDİK

SİYASETİN DİLİNİ DEĞİŞTİRDİK
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün, TDP il başkanları ile bir araya geldi. Kırıkkale’den toplantıya Türkiye Değişim Partisi Kırıkkale İl Başkanı Ebubekir Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı....

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün, TDP il başkanları ile bir araya geldi. Kırıkkale’den toplantıya Türkiye Değişim Partisi Kırıkkale İl Başkanı Ebubekir Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Genel Başkan Sarıgül siyasetin dilini değiştirdiklerini söyledi.

BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTIK

Toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül “Türkiye Değişim Partisi olarak kısa zamanda çok büyük başarılara imza attık. Siyasette bir marka olduk. Model olduk, örnek olduk. Siyasetin dilini biz değiştirdik. Söylenmeyen sözleri biz söyledik. Konuşulmayan konuları, biz konuştuk. Haksızlıklara, biz dur dedik. İlk kez gölge bakanı biz açıkladık, iddiamızı ortaya koyduk. Duruşumuzla, vizyonumuzla milyonların sesi olduk, nefesi olduk, umudu olduk. Şimdi bize soruyorlar. İki tane ittifak var. Siz ne yapacaksınız?” diye konuştu.

TÜRKİYE İKİ İTTİFAKA MAHKÛM DEĞİLDİR

Genel Başkan Sarıgül “Biz de diyoruz ki: Türkiye iki ittifaka mahkûm değildir, mecbur da değildir. TBMM, seçim kararı aldığı gün, siyasette yeni bir dünya kurulur, Türkiye Değişim Partisi o dünyada yerini alır. Kimse yanlış hesap yapmasın. Kimse bizim için kaygılanmasın. Biz zaten şu anda bir ittifak içindeyiz. İşsizlerle, evsizlerle, çaresizlerle, kimsesizlerle, geçinemeyenlerle, ittifak içindeyiz. “Tam bağımsız Türkiye” diyenlerle ittifak içindeyiz. Tarafsız cumhurbaşkanı, güçlü meclis, bağımsız yargı isteyenlerle ittifak içindeyiz. Düşünce özgürlüğü, ifade özgürlüğü, basın özgürlüğü, din ve vicdan özgürlüğünden yana olanlarla ittifak içindeyiz. “Anayasamızın ilk 4 maddesi değiştirilemez” diyenlerle, “hudut birliği, bayrak birliği” diyenlerle ittifak içindeyiz”.

SİYASETİN ELİTLERİ BİZDEN RAHATSIZ OLDULAR

“Devletten aldıkları yardımlarla, kendilerine lüks binalar, konforlu makamlar yapan, siyasetin elitleri, siyasetin efendileri, bizden rahatsız oldular. Bize dudak büküyorlar, bize tepeden bakıyorlar. Nereden çıktı bunlar? Diyorlar. Tazıya şapka giydiriyor, kargayı bülbül yapıyor, lafla peynir gemisi yürütüyorlardı. Yan gelip yatıyor, millete çaka satıyorlardı. Kayıkçı kavgası yaparak, bir dönem Adana’dan, bir dönem Ankara’dan, olmadı Antalya’dan, seçilip geliyorlardı.

DÜZENİN DEĞİL, DEĞİŞİMİN PARTİSİYİZ

Bize bakan gözlere, bize uzanan ellere söz verdik. Bu milletin hayrına olmayan ne varsa, hepsini çöp sepetine atacağız. Çünkü biz düzenin değil, değişimin partisiyiz. Bundan sonra, Türk siyasetinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Otel lobilerinde, parti koridorlarında, yatlarda, katlarda, plazalarda, yüksek tepelerde, korunaklı evlerde, siyaset yapma dönemini biz bitirdik. Siyaset kurtlarının, menfaat gruplarının, kendisini milletten akıllı sananların, devrini biz kapattık. Milletten aldıkları vergiyle, millete afra tafra yapanların, egemenliğine biz son verdik.

SİYASET BARONLARINI EVLERİNE GÖNDERECEĞİZ

Şimdi sıra, siyaset baronlarını evlerine göndermeye geldi. Buna var mısınız?  Şimdi sıra Ak Partiden, anahtarı teslim almaya geldi. Ampulleri değiştirmeye hazır mısınız? Türkiye’mizi 20 yıldır yöneten kadrolar hem yordular hem yoruldular. Hem bıktırdılar hem usandırdılar. Bu aziz millet, onlara her şeyi verdi ama onlar, her şeyi 84 kişiye verdi. Ak Partiden önceki 80 yılda görülmemiş bir hayat pahalılığı yaptılar. Borç yaptılar, işsizlik yaptılar, partizanlık yaptılar. Ak Partiden önce Türkiye, dünyanın ilk 20 ülkesi arasındaydı. Ülkemizi ilk 20’den düşürdüler.

KISA ÇÖP, UZUN ÇÖPTEN HAKKINI ALSIN DİYE GELİYORUZ

Allah’ımın yarattığı her canlının, hukukunu korumak için geliyoruz. Üretim için, hakça bir paylaşım için geliyoruz. Daha özgür, daha adil bir Türkiye için geliyoruz. Ülkemizi, dünyanın en güçlü, 10 ülkesinden biri yapmak için geliyoruz. Türkiye’yi yönetmek, proje ister fikir ister teşkilat ve kadro ister. Bizim ekonomik milliyetçilik gibi, 3T formülü gibi çok güçlü fikirlerimiz var. Bizim ülke gerçeklerine uygun projelerimiz var. Bizim çok sağlam bir teşkilatımız var. Bizim, üç tane bakanlar kurulu çıkaracak kadar kadromuz var. Zaman artık, değişim zamanıdır” dedi. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.