Siz evinizde, biz hizmetinizde

Siz evinizde, biz hizmetinizde
Ülke genelinde uygulanmaya başlayan dün akşam saatleri itibariyle başlayan tam kapanma öncesi açıklamalarda bulunan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, kapanma süresinde belediye olarak 7/24 sahada olacaklarını söyledi. ...

Ülke genelinde uygulanmaya başlayan dün akşam saatleri itibariyle başlayan tam kapanma öncesi açıklamalarda bulunan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, kapanma süresinde belediye olarak 7/24 sahada olacaklarını söyledi.  Başkan Türkyılmaz " Siz evinizde, biz hizmetinizde, her anınızda hep yanınızdayız" diye konuştu.

3 HAFTALI TAM KAPANMA

Konuyla ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından görüntülü bir mesaj paylaşan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz “Ülkemiz korona virüsle çok ciddi mücadele etmektedir. Kabine toplantısı sonrası alınan kararla birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama üzerine 3 haftalık tam kapanma dönemine girmiş bulunmaktayız. Yahşihan belediyesi olarak korona virüse karşı vermiş olduğumuz mücadelemiz kararlı bir şekilde devam etmektedir.  Her zaman olduğu gibi bu tam kapanma dönemine de hazırlıklı olan belediyemiz, siz kıymetli hemşerilerimize hizmet vermeye devam edecektir. Değerli hemşehrilerim, tam kapanma döneminde Zabıta ekiplerimiz her zaman sahada olup siz değerli vatandaşlarımızın ihtiyaçları için çalışacaklar. İlacı bitip eczaneye gidemeyen, evden çıkamadığı için alışveriş yapamayan vatandaşlarımız dert etmesin, ekiplerimiz her zaman sizlerin yanında olmaya devam edecekler. Engelli vatandaşlarımızın en büyük yardımcısı olmaya devam ederken, evden çıkamayan yaşlı, kronik hastalarımızın da yanlarında olacağız. Ayrıca Ramazan ayında yemek yapamayan vatandaşlarımızın yemeklerini yapıp dağıtmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI DEVREDE

Belediye Başkanı Türkyılmaz açıklamasının devamında da, “Devam eden alt yapı çalışmalarında elimizden geldiği kadar suyunuzu kesmemeye çalışacağız. Şu an için asfalt atamasak da yol onarım çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Suyu biten vatandaşlarımız için merkez veznemizde hafta içi her gün 10.00-16.00, hafta sonu 11.00-14.00 arası hizmet vermeye devam ederken, kartlı su sayaçlarına su yüklemek için dışarı çıkamayan vatandaşlarımız Whatsapp İhbar hattımıza başvurmaları neticesinde suları yüklenecektir. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz, 7/24 sokak ve caddeleri dezenfektan ilaçları ile temizleyerek, çöplerinizi zamanında almayı sürdürürken, sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama faaliyetlerine devam edecektir. Sokak hayvanlarını her zaman olduğu gibi unutmayıp, beslemesini yapmaya devam edeceğiz.”

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Başkan Türkyılmaz “Mezarlık bakımlarını geçen sene olduğu gibi bu senede biz yapacağız. Evden çıkamayıp Yahşihan Acısu mezarlığına gelemeyen vatandaşlarımızın Whatsapp İhbar hattımıza başvurmaları neticesinde mezarlıklarının bakımlarını yapacağız. Pandemiden sonra değerli çocuklarımızın daha rahat oynayabilmeleri için Park ve Bahçeler Birimi ekiplerimiz yeşil alanların, parkların bakımları ve temizliği için çalışmalarını sürdürecektir. İlçemizde çalışan dolmuşlarımız, belirlenen seferlerinde hareket edip siz kıymetli hemşehrilerimize hizmet sağlayacaktır. Kısacası Yahşihan Belediyesi 7/24 hizmetinizde olmaya devam edecektir. Bizler sizler için göreve hazırız. Siz eviniz de biz hizmetiniz de,  her anınızda, hep yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.