Şok İdda Kalp Krizinden Ölmedi Öldürüldü

Şok İdda Kalp Krizinden Ölmedi Öldürüldü
Kırıkkale´de amcasının oğlunun evinde ölü bulunan ve kayıtlara kalp krizi olarak geçen 22 yaşındaki Onur Oğuz´un planlanan bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Polis 4 gün süren yoğun çalışma sonrasında amcasının...

Kırıkkale´de amcasının oğlunun evinde ölü bulunan ve kayıtlara kalp krizi olarak geçen 22 yaşındaki Onur Oğuz´un planlanan bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Polis 4 gün süren yoğun çalışma sonrasında amcasının oğlunun da içinde bulunduğu 2 kişiyi gözaltına aldı.

KALP KRİZİ DELİLER

Olay Kırıkkale´nin Kaletepe Mahallesi´nde meydana geldi. İddiaya göre Onur Oğuz amcasının oğlu Y.O ve arkadaşı L.P ile Kırıkkale´den Ankara´ya gitti. Ankara´dan döndükten sonra hayatını kaybeden Onur Oğuz´un, kalp krizi neticesi vefat ettiği ifade edilmişti.

PARASI İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ

Ancak Onur Oğuz´un olay günü Ankara´ya birlikte gittiği amcasının oğlu ve arkadaşı tarafından canice katledildiği ortaya çıktı. Maktul Onur Oğuz´un babasının verdiği beyana göre; “Olay tarihinde oğlum, kuzeni ve arkadaşı Ankara´ya gitmişti. Akşamında oğlumun cansız bedeni ile karşılaştım. Kuzeni oğlumun kalp krizi geçirdiğini söyledi. Ancak polis tarafından yapılan ilk inceleme sonucu oğlumun aşırı dozda uyuşturucu kullanımından vefat ettiği ortaya çıktı. Polis tarafından yapılan soruşturma neticesinde, oğlumun uyuşturucu kullanmadığı, ancak kuzeni ve arkadaşı tarafından cebinde bulunan parayı ve cep telefonunu gasp etmek için zorla enjekte ettirdikleri ortaya çıktı” dedi.

BABA ‘SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM´

Acılı baba gözyaşları içerisinde olayı şu şekilde anlatmaya devam etti. “Oğlumla birlikte Ankara´ya gitmişler. Oğlum bankadan para çekmiş. Para ve telefonunu görünce kuzeni ve arkadaşı oğlumun başına sert bir cisimle vurup bayıltmışlar. Daha sonra iğne ile vücuduna uyuşturucu enjekte etmişler. Parası ve telefonunu almışlar. Ancak oğlum buna rağmen yaşıyormuş. Ölmediğini anlayınca bir kez daha uyuşturucu vermişler ve oğlumu öldürmüşler. Oğlum uyuşturucu kullanmıyordu, işinde gücünde bir çocuktu. Hangi baba anlamaz oğlunun uyuşturucu kullandığını. Uyuşturucu dediklerinde ihtilal vermedim ancak yapılan araştırma sonucunda uyuşturucuyu cinayet siyahı olarak kullanmışlar. Daha 22 yaşında bir çocuk, canilerin hepsinden şikâyetçiyim, oğluma bunu reva görenlerin ceza alması için sonuna kadar mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kırıkkale Emniyeti´nde ifadeleri alınan zanlılar Adliyeye sevk edildi.

Bu haber toplam 904 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.