Sosyal mesafeyi koruyun etiketi

Sosyal mesafeyi koruyun etiketi
Koronavirüs önlemleri kapsamında Kırıkkale’de belediye zabıta müdürlüğü ekipleri vatandaşların sıkça kullandıkları alanlara etiketler yapıştırarak vatandaşlara “Sosyal mesafeyi koruyun” uyarısı yapıldı.İŞLEK...

Koronavirüs önlemleri kapsamında Kırıkkale’de belediye zabıta müdürlüğü ekipleri vatandaşların sıkça kullandıkları alanlara etiketler yapıştırarak vatandaşlara “Sosyal mesafeyi koruyun” uyarısı yapıldı.

İŞLEK CADDELERE YAPIŞTIRILDI

Kırıkkale Belediyesi Zabıta ekipleri tarağından daha önceden hazırlatılan üzerinde Sosyal mesafeyi koruyun yazılı etiketler, şehir merkezinde yoğunlukla kullanılan Bankalar Caddesi, Zafer Caddesi, Ankara Caddesi başta olmak üzere bir çok noktaya yapıştırılarak vatandaşlar uyarılıyor. Diğer taraftan Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri araçlarla anonsta bulunarak vatandaşların zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları uyarısında bulunuluyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, zorunlu olarak dışarı çıkan vatandaşları uyarmak için bu tür çıkartmalar hazırladıklarını belirterek, "Mümkün olduğunca birbirimizden 1-2 metre uzakta olalım, sosyal mesafe kurallarına uyalım, bu kuralları ciddiye alalım ve uygulayalım. Bulunduğumuz ortamlarda hijyene dikkat ederek, temaslardan uzak durarak corona virüsün yayılmasının engelleyebiliriz" diye konuştu.

VATANDAŞLARIN DİKKATİ ÇEKİLİYOR

Konuyla ilgili Zabıta müdürlüğünden yapılan açıklamada “Dünyayı tehdit eden Koronavirüsü (Kovid-19) tehdidi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında vatandaşlarımıza sosyal mesafeyi korumaları uyarısı için belediyemiz tarafından hazırlanan etiketleri yapıştırıyoruz. Virüsle mücadele tedbirleri kapsamında yayımlanan genelgeler doğrultusunda çalışmalarımızı tüm hassasiyetimizle sürdürüyoruz. 65 Yaş üstü büyüklerimizin bütün ihtiyaçları ve market alışverişleri Belediyemiz tarafından yapılıp makbuzları da teslim etmek kaydıyla evlerine kadar götürüp teslim ediyoruz. Değerli büyüklerimizin, sevdikleri, eşleri, çocukları ve torunları için evde kalmalarını ihtiyaçları için 112 acil çağrı merkezini aramalarını önemle rica ediyoruz” ifadesine yer verildi.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.