SP İl Divan toplantısı yapıldı

SP İl Divan toplantısı yapıldı
Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı İl Divan toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. İl teşkilat binasında yapılan toplantıda, Saadet Partisi İl ve ilçe teşkilatları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile...

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı İl Divan toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. İl teşkilat binasında yapılan toplantıda, Saadet Partisi İl ve ilçe teşkilatları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile Milko kuruluşları bir araya geldi.

YÜKÜMÜZ AĞIR

Toplantıya, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, GİK üyesi ve Genel Merkez Kırıkkale İl Sorumlusu Adnan Simit, Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca, İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca, her türlü zorluklara rağmen yılmadan mücadele edeceklerini ifade ederek, “Davamız bu kadar ulvi, bu kadar üstün bir davadır. Bundan daha üstün, bundan daha hak bir dava yoktur. Yükümüz ağır, yolumuz uzun, işimiz imkânsız değil ama zordur. Ama bu zorluklara rağmen yılmadan mücadele etmek bizim en başta gelen görevimizdir. Bu davada yılmak, yorulmak yok. Bu davada gevşemek de yok. Zira, sen hakkın hakimiyeti için mücadele ediyorsun, yer yüzündeki zulmün kalkması için mücadele ediyorsun. Tarih boyunca hakkı üstün tutmak, hakkı hakim kılmak için, zulmü ortadan kaldırmak için mücadele etmiş topluluğun devamı Saadet Partisi’dir, Milli Görüş’tür” diye konuştu.

TÜRKİYE’Yİ GELECEĞE TAŞIYACAK PARTİ

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş ise, “Saadet Partisi olarak bize düşen; hak, hukuk, adalet, adil paylaşım kavramları üzerinde yoğunlaşıp kutuplaşmalara, kamplaşmalara, yeni gerginliklere ve kısır tartışmalara müsaade etmeden toplumun tüm kesimine kendimizi anlatmak, politikalarımızı tanıtmak ve her bir insanımız ile oturup meselelerimizi konuşmak, çözüm yolu aramaktadır” ifadelerine yer verdi. Saadet Partisi’nin kullandığı üslup sebebiyle toplumda daha fazla dinlenir hale geldiğini belirten Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Güneş, son olarak ise, “Dün gönlünü verenler bugün bize hem gönlünü hem oyunu vermeye hazır hale geldiklerini söylüyorlar. Çünkü Saadet Partisinin durduğu yerden başka Türkiye’yi geleceğe taşıyacak başka bir siyasi görüş de söz konusu değildir. Saadet Partisinin bir özgür ağırlığı var, toplumda aldığı oyun ötesinde. Bu da Saadet Partisinin üzerinde yürüdüğü değerlerdir, prensiplerdir, esaslardır. Bu esaslar herkesin saadetini sağlayacak kalitede ve herkesin huzur ve barışını sağlayacak mükemmellikte esaslar olduğu için Saadet Partisine bu sahip olduğu mana, farklı bir konum yüklemektedir” sözlerine yer verdi.

MESAJIMIZI ULAŞTIRACAĞIZ

Güneş “Onun için Saadet Partisi olarak biz biliyoruz ki dikkatler üzerimizdedir. Bizim attığımız her adım her kesim tarafından dikkatle takip edilmektedir. Özellikle genç kuşaklar geçen seçim döneminde tanıtma stratejimizin bir gereği olarak Saadet Partimizin durduğu yeri gayet iyi anladılar. Diğer toplum kesimlerine de bu mesajımızı ulaştıracağız.” diye konuştu. GİK üyesi ve Genel Merkez Kırıkkale İl Sorumlusu Adnan Simit ile İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu da teşkilat çalışmaları hakkında konuşmalar yaptılar. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.