Sporcu Valiye eski olimpiyat sporcusundan ziyaret

Sporcu Valiye eski olimpiyat sporcusundan ziyaret
Türkiye’yi temsil ettiği Sidney Yaz Olimpiyat Oyunlarında bronz madalya kazanan efsane eski milli kadın taekwandocu Hamide Bıçkın Çetiner, kendisi gibi eski taekwandocu olan Kırıkkale’nin sporcu Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu...

Türkiye’yi temsil ettiği Sidney Yaz Olimpiyat Oyunlarında bronz madalya kazanan efsane eski milli kadın taekwandocu Hamide Bıçkın Çetiner, kendisi gibi eski taekwandocu olan Kırıkkale’nin sporcu Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret etti.

TAEKWANDO KIYAFETİ HEDİYE EDİLDİ

4 Dünya ve 2 de Avrupa Şampiyonluğu bulunan, 2000 Sidney Olimpiyat Oyunlarında bronz madalya kazanan efsane eski milli kadın taekwandocu Hamide Bıçkın Çetiner, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nu ziyaret etti. Aynı dönemlerde kendisi de Tekvando Ankara Şampiyonu olan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’na tobok (taekwando kıyafeti) hediye eden Çetiner ile sohbet eden Vali Tekbıyıkoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

HAMİDE BIKÇIN ÇETİNER KİMDİR

Hamide Bıkçın Çetiner Türk Tekvandocu. Tekvandoya sekiz yaşında başladı ve çocuklar ve kızlar kategorilerinde Türkiye şampiyonu oldu. 1995 yılında Dünya Şampiyonu olan başarılı sporcu 2007’da Dünya Şampiyonasında gümüş madalya aldı. Aktif spor yaşantısına 1996 ile 1997 yılları arasında ara verdi. 1998'de spora tekrar dönen Hamide Bıkçın, Türkiye'yi 2000 Sidney Yaz Olimpiyatları'nda temsil etti ve Bronz madalya aldı. Dünya kupasında ve Avrupa şampiyonasında altın madalya aldı.

Bu haber toplam 30 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.