Sulakyurt'ta binalar aynı renk olacak

Sulakyurt'ta binalar aynı renk olacak
BELEDİYE İLÇE MERKEZİNDE ÜCRETSİZ BOYAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTIİlçenin daha güzel bir görünüm kazanması için çalışmalarını sürdüren Sulakyurt Belediyesi, ilçe merkezide bulunan çirkin görüntünün ortadan kalkarak daha...

BELEDİYE İLÇE MERKEZİNDE ÜCRETSİZ BOYAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI

İlçenin daha güzel bir görünüm kazanması için çalışmalarını sürdüren Sulakyurt Belediyesi, ilçe merkezide bulunan çirkin görüntünün ortadan kalkarak daha güzel bir görüntü ortaya çıkması için binalarda boyama çalışması başlattı. Belediye tarafından ücretsiz gerçekleştirilen çalışmayla ilçe merkezindeki binalar beyaza yada gri olmak üzere tek tip boyanıyor.

İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Sulakyurt, son yıllarda belediyenin yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyor. Sulakyurt ilçesinde MHP'li Belediye Başkanı İsmail Bildik imkansızlıklardan imkan oluşturarak ilçe halkına pek çok hizmet sunuyor.  Dar bütçeli bir belediye olmalarına rağmen göreve gelmeden önce ilçe halkına verdiği sözleri tutma konusunda başarı gösteren Belediye Başkanı Bildik, görevde bulunduğu yıllarda Sulakyurt´un çehresini değiştirdi.

BOYAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İlçe merkezinde unutulan ve eskimeye yüz tutmuş parklar ve çeşmeler yeniden hayat bulurken, şimdi ise çarşı merkezinde bulunan binalar gri – beyaza boyanıyor. Sulakyurt Belediyesi encümen kararı ile bu önergeyi faaliyete geçirdi. Konu ile ilgili bilgi veren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, baharın gelmesi ile birlikte Sulakyurt ilçesinde hummalı bir şekilde boya – badana işleri başladığını söyledi.

ÜCRETSİZ YAPILIYOR

Başlatılan boya, badana ve tamiratların Belediye tarafından ücretsiz olarak yapıldığını dile getiren Belediye Başkanı Bildik, “İlçemizi çiçeğe çeviriyoruz.  Gelin hep beraber yaşadığımız ilçeyi örnek ilçe konumuna getirelim” dedi. Hedeflerinin Sulakyurt´u İç Anadolu´nun cenneti yapmak olduğunun altını çizen Belediye Başkanı İsmail Bildik, çalışmalarına kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da devam ettiklerini söyledi. Haber: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.