Sürekli sahadayız

Sürekli sahadayız
Ak Parti Kırıkkale teşkilatı saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale merkez Yuva Mahallesinde ziyaretlerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında görüş...

Ak Parti Kırıkkale teşkilatı saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale merkez Yuva Mahallesinde ziyaretlerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu, talepleri aldı.

TALEPLER ALINDI

Toplumun her kesimiyle sık sık bir araya gelen ve Ak Parti hükümetleri döneminde yapılan çalışmaları anlatan Ak Parti Kırıkkale il teşkilatı yöneticileri sahadaki çalışmalarına devam ediyor. Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesinde ziyaretlerde bulunan İl Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri görüş alışverişinde bulundu, mahallenin taleplerini aldı. Ziyaretle ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “Yuva Mahallesi Muhtarımız Adile İnce'yi ziyaret ettik. Muhtarımızın taleplerini dinleyip hasbihal ettik. Mahallemizde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Kıymetli muhtarımıza misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum. Teşkilat olarak sürekli sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.