Suriye Gazisi Gençtürk'e geçmiş olsun ziyareti

Suriye Gazisi Gençtürk'e geçmiş olsun ziyareti
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindeki heyet bir süre önce Suriye'de bir intikal sırasında yola döşenen mayının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu yaralanan Kırıkkaleli heşmehrimiz...

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindeki heyet bir süre önce Suriye'de bir intikal sırasında yola döşenen mayının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu yaralanan Kırıkkaleli heşmehrimiz Uzman Çavuş Bekir Gençtürk'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

BABA OCAĞINDA ZİYARET

Türk Silahlı Kuvvetleri, ülkemizin en fazla sınır uzunluğu bulunduğu Suriye'deki çalışmalarını sürdürürken, Suriye'de bir intikal esnasında yola döşenen mayının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu yaralanan Kırıkkaleli hemşehrimiz Uzman Çavuş Bekir Gençtürk'ün tedavisi baba ocağında devam ediyor.  Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Müht. Albay Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, Aile  Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Yeşilırmak Suriye gazisi Gençtürk'ü baba ocağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Ziyaret sonrası kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Belediye başkanı Saygılı "Suriye’de intikal esnasında yola döşenen mayının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu yaralanan Kırıkkaleli Uzman Çavuş Bekir Gençtürk’ü baba ocağında Valimiz Yunus Sezer ile birlikte ziyaret ettik. Kahramanımızın sağlık durumu iyi, silah arkadaşlarının yanına dönmek için sabırsızlanıyor. Rabbim Acil Şifalar versin" ifadelerine yer verdi.

YARALARIM İYİLEŞSİN ARKADAŞLARIMIN YANINDAYIM

Teröristlerin uzaktan kumandalı patlayıcısını infilak ettirmesi sonucu yaralanan Kırıkkaleli Gazi Uzman Çavuş Bekir Gençtürk “Yaralarım iyileşsin silah arkadaşlarımın yanındayım” diye konuştu. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ziyarette “hamdolsun Gazimiz Bekir’i iyi gördük. Sağlık durumu hakkında daha önce bilgi almıştık, bu gün de yüz yüze görmek istedik. Valimiz ile birlikte ailesine ziyarette bulunarak kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Gazimizi bize bağışlayan rabbimize şükürler olsun. Gazimizin yaralandığı bölgelerde büyük mücadele veren askerlerimizin ve polislerimizin hepsi görevlerini aşkla ve şevkle yapıyorlar. Gazimizin yaralarımın iyileşir iyileşsin silah arkadaşlarımın yanına dönmek istiyorum sözü bizleri duygulandırdı. Bekir kardeşimiz gibi bizlerde orada niye olunması gerektiğini, asıl gayenin yine anavatanın güvenliği olduğunu biliyoruz. Hem sınırlarımızın güvenliğini sağlamak hem de insanlarımızın güven içerisinde yaşaması için can siparhane çalışan tüm Mehmetçiklerimize polisimize başarılar diliyorum” dedi. Gazi Bekir Gençtürk ve ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Yunus Sezerve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, gazimizle gurur duyduklarını ifade edip tedavi sürecine dair bilgiler de aldı. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.