Tarım orman ve insan fotoğraf sergisi açıldı

Tarım orman ve insan fotoğraf sergisi açıldı
Çiftçi Varsa Hayat Var temasıyla bu yıl 12.si düzenlenen Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi Kırıkkale’de açıldı. Bir alışveriş merkezi giriş katında 4 gün açık kalan sergi ziyaretçilerin büyük ilgisini gördü.BÜYÜK...

Çiftçi Varsa Hayat Var temasıyla bu yıl 12.si düzenlenen Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi Kırıkkale’de açıldı. Bir alışveriş merkezi giriş katında 4 gün açık kalan sergi ziyaretçilerin büyük ilgisini gördü.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'nın, Tarım Orman ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar Kırıkkale’de sergilendi. 12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisinin açılışını Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz ile Şube Müdürlerinin katılımıyla birlikte yaptı. Tüm illerde açılacak sergi belirli bir program doğrultusunda devam edeceği bildirildi.

BU YILIN TEMASI ÇİFTÇİ VARSA HAYAT VAR

12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, “Genel”, “Çiftçi”, “Öğrenci”, “Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları”, “DenizBank Çalışanları” ve bu yıl konusu “Çiftçi Varsa Hayat Var” olan “Tema” olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirildi. Yarışmaya başvurular 14.09.2020 tarihinde başlayıp, 18.06.2021 tarihinde sona erdi. Seçici kurul 14.07.2021 tarihinde Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığında toplanarak, ödül alan ve sergilemeye değer bulunan eserleri belirledi. 12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışmasına bu yıl 6 kategoride toplam 606 katılımcı 3997 eserle katıldı. Seçici kurul tarafından 19 eserin ödül alması uygun görülürken, 83 eser de sergileme ve albüm çalışması için belirlendi.

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.