Taş Kırma Makinesinin İçine Düşün İşçi Feci Şekilde Can Verdi

Taş Kırma Makinesinin İçine Düşün İşçi Feci Şekilde Can Verdi
Yahşihan’da taş kırma üzerine çalışan bir firma da görevli Fevzi Kaya (30) taş kırma makinasına düşmesi sonucu hayatını kaybetti.BUGÜN İZNE AYRILACAKTI Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde yol yapım çalışmalarında...

Yahşihan’da taş kırma üzerine çalışan bir firma da görevli Fevzi Kaya (30) taş kırma makinasına düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

BUGÜN İZNE AYRILACAKTI 

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde yol yapım çalışmalarında çalışan taş kırma makinesi operatörü  30 yaşındaki Fevzi Kaya kullandığı iş makinesinin içine düşmesi sonucu taşlarla birlikte hazneden geçerek feci şekilde can verdi. Alınan bilgiye göre,  Yeşilvadi Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi ‘nde yol yapım çalışmaları için taş kırma makinesini kullanan operatör Kaya, çalışma esnasında iş makinesinin üzerinde iken bir anda dengesini kaybederek makinenin haznesine düştü. Taşlarla birlikte hazneden geçen operatör, olay yerinde hayatını kaybetti. Operatörün mesaisinin kısa süre sonra biteceği ve bugün izin kullanacağı ayrıca memleketi Hakkari’ye gideceği öğrenildi.

Bu haber toplam 1014 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.