Tecrübeli dağcı imza günü için Kırıkkale'ye geliyor

Tecrübeli dağcı imza günü için Kırıkkale'ye geliyor
Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün girişimleriyle Kırıkkale’ye gelece kolan, Türkiye Dağcılık Federasyonun tecrübeli dağcılarından 4.Kademe Antrenör ve Yazar Emin Ali Kalcıoğlu Kırıkkale’de imza günü düzenleyecek.KİTAP...

Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün girişimleriyle Kırıkkale’ye gelece kolan, Türkiye Dağcılık Federasyonun tecrübeli dağcılarından 4.Kademe Antrenör ve Yazar Emin Ali Kalcıoğlu Kırıkkale’de imza günü düzenleyecek.

KİTAP İMZALAYACAK

Düzenlediği aktivitelerle adından sıkça söz ettiren Kırıkkale Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü yeni bir faaliyete daha imza atıyor. Türkiye Dağcılık Federasyonun tecrübeli dağcılarından 4.Kademe Antrenör ve Yazar Emin Ali Kalcıoğlu, Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün katkılarıyla Kırıkkale’ye gelecek. Etkinlikle ilgili bilgiler veren Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp Başkanı Ziya Korkmaz “Kısa bir süre önce Dağlar Sevdamsın NEGO isimli kitabını okurlarıyla buluşturan Dağcı ve yazar Emin Ali Kalcıoğlu 19 Aralık 2021 tarihinde Kırıkkale’de okuyucularıyla söyleşi yapacak ve imza günü gerçekleştirecek. O bizden biri, bir dağlara bir de kaleme sevdalı, şimdi Kale Dağcılık farkıyla kitapseverlerle buluşacak. Söyleşi ve imza günümüz Saat.15.00 ile 19.00 arası Kale Medya Plaza da gerçekleşecek. Tüm kitapseverleri Emin Ali Kalcıoğlu’nun söyleşisi ve imza gününe bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.