TMO ile işbirliğimiz sürecek

TMO ile işbirliğimiz sürecek
TMO Kırıkkale Başmüdürlüğü görevine atanan Başmüdür Tuncay Akgöl Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Borsa Başkanı Sümer TMO ile işbirliğinin...

TMO Kırıkkale Başmüdürlüğü görevine atanan Başmüdür Tuncay Akgöl Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Borsa Başkanı Sümer TMO ile işbirliğinin süreceğine işaret etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

TMO Kırıkkale’de Şube Müdürlüğü olarak görev alıyordu. TMO Taşra teşkilatının yeniden yapılandırılması sonucu şube müdürlüğü İç Anadolu Bölgesi Kırıkkale Başmüdürlüğe dönüştürüldü. TMO Kırıkkale Başmüdürlüğü görevine atanan Başmüdür Tuncay Akgöl Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başmüdür Akgöl’ü makamında ağırlayan Başkan Sümer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Sümer, Toprak Mahsulleri Ofisi ile bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de işbirliğinin devam edeceğini, Borsa olarak üzerlerine düşen görevi her daim yerine getireceklerini söyledi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.