Traktörlerde koruma demiri önemli

Traktörlerde koruma demiri önemli
Kırıkkale Valiliği koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından uygulamaya konulan Köy Yollarında Trafik Kazalarının Azaltılması Projesi kapsamında eğitimler devam ediyor. Irmak Köyünde gerçekleştirilen bilgilendirme...

Kırıkkale Valiliği koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından uygulamaya konulan Köy Yollarında Trafik Kazalarının Azaltılması Projesi kapsamında eğitimler devam ediyor. Irmak Köyünde gerçekleştirilen bilgilendirme eğitiminde vatandaşlara traktörlerde koruma demiri ve reflektör konularında bilgiler verildi.

VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ

İl Jandarma komutanlığına bağlı ekipler Köy Yollarında Trafik Kazalarının Azaltılması Projesi kapsamında Yahşihan İlçesine bağlı Irmak Köyünde vatandaşlara yönelik olarak trafik kuralları, traktörlerde koruma demiri/kabininin ve reflektör kullanımının önemi konusunda seminer verildi. Seminere katılanlara aynı zamanda gürültü kirliliği ve düğünlerde silah kullanılmamasıyla ilgili de bilgilendirme yapıldı. Ayrıca vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıtılırken, anahtarlık ve maske hediye edildi.

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.