TSO'nun Haklı Talebi

TSO'nun Haklı Talebi
OLAYLARDAN OLUMSUZ ETKİLENDİTSO Başkanı Ahmet Varlı yaptığı açıklamasında " İlimizde tüm sektörlerin korona virüs olaylarından etkilendiği,İhracat yapan firmaların hammaddeye ulaşamadıkları için üretim yapamadıkları...

OLAYLARDAN OLUMSUZ ETKİLENDİ

TSO Başkanı Ahmet Varlı yaptığı açıklamasında " İlimizde tüm sektörlerin korona virüs olaylarından etkilendiği,İhracat yapan firmaların hammaddeye ulaşamadıkları için üretim yapamadıkları ve siparişlerinin buna bağlı olarak azaldığı,  kara yolu ile çeşitli taşıma türüne uygun konteyner ve diğer yük taşımacılığı hizmeti veren firmaların da olaylardan olumsuz etkilendi.''dedi.

TOBB’DAN TALEPLERİMİZ OLMUŞTUR

Bu bilgiler ışığında Kırıkkale TSO Başkanı Ahmet Varlı, "hükümetimize iletilmek üzere TOBB’dan taleplerimiz olmuştur. Kamu ve özel bankalardaki ticari kredi taksitlerinin 3 ay faizsiz ertelenmesi, SGK, BAĞKUR ve vergi ödemelerinin 3 ay faizsiz ertelenmesi, İşverenlerimizin çalışanlarının maaşlarının 3 ay süreyle işsizlik fonundan karşılanması, işverenlere 3 ay süre ile kira yardımı yapılması istenildi''dedi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.