Tüm köylerimizin altyapı çalışmalarını tamamlayacağız

Tüm köylerimizin altyapı çalışmalarını tamamlayacağız
İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara makamında Çelebi il Genel Meclis Üyesi Muhsin Yakut ve İğdebeli Köy Muhtarı Müslüm Kale’yi ağırladı. Ziyarette sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çaykara tüm köylerin...

İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara makamında Çelebi il Genel Meclis Üyesi Muhsin Yakut ve İğdebeli Köy Muhtarı Müslüm Kale’yi ağırladı. Ziyarette sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çaykara tüm köylerin altyapı çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Çelebi il Genel Meclis Üyesi Muhsin Yakut ve İğdebeli Köy Muhtarı Müslüm Kale, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara’yı ziyaret ederek taleplerini ilettiler. Ziyarette muhtarlar ile 2022 yılında köylerde yapacakları çalışmaları konuştuklarını belirten Başkan Çaykara “İlimiz köy muhtarlarına mesajımız" Bütün köylerimizin alt yapısını tamamlayacağız. İl Genel Meclisi olarak her zaman maddi ve manevi olarak yanınızda olmak bizleri de mutlu ediyor. Şimdi olduğu gibi sonrasında da üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.