Türkiye artık koşmaya başladı

Türkiye artık koşmaya başladı
Yeni yıl dolayısıyla değerlendirmelerde bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile eskiye göre çok hızlı kararlar alarak, dünyada yaşanan tüm bu olumsuz gelişmelerden...

Yeni yıl dolayısıyla değerlendirmelerde bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile eskiye göre çok hızlı kararlar alarak, dünyada yaşanan tüm bu olumsuz gelişmelerden en az etkilenen ülkeler arasında yer almıştır. Artık Türkiye koşar adımlarla hareket etmeye başlamıştır” diye konuştu.

DAHA HIZLI KARARLAR ALINABİLİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk; TBMM’de yaptığı bir açıklama ile 2021 yılını değerlendirerek, 2022 yılının Türkiye’ye hayırlar getirmesini diledi. MHP’li Öztürk TBMM’de yaptığı açıklamasında; “Acısıyla, tatlısıyla 365 günü geride bıraktık. Tüm dünyada sel felaketleri, tsunamiler, hortumlar, depremler, pandemi ve ekonomik krizler yaşanırken, Türkiye; Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile eskiye göre çok hızlı kararlar alarak, dünyada yaşanan tüm bu olumsuz gelişmelerden en az etkilenen ülkeler arasında yer almıştır.” diyerek, artık Türkiye’nin koşar adımlarla hareket ettiğini belirtti.

CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

Milletvekili Öztürk TBMM’deki açıklamasında; “Türkiye; MHP’nin de içinde bulunup, büyük destek verdiği Cumhur İttifakı ile 2021 yılında ‘Güçlü Geleceğine’ emin adımlarla yürürken, gerek yurtdışı, gerekse; ne ruhları, ne kalpleri vatan için çarpan hainlerin çok sayıda saldırısına maruz kalmıştır. Geride bıraktığımız 2021’e baktığımızda; ABD’nin ve AB’nin Doğu Akdeniz’de Mavi Vatan’daki hukuki haklarımıza çapsız tehditleri, ABD’nin, sınırlarımızın güneyindeki YPG’ye silah ve diğer yardımlarını halen sürdürmesi, AB Komisyonu’nun ve 10 ülkenin büyükelçisinin ülkemizde devam eden davalarla ilgili anti demokratik çağrıları ile beraberinde son dönemde yaşanan ekonomik tetikçilerin saldırıları görülecektir. Türkiye artık eski Türkiye değildir! Kimse Türkiye’ye boyun eğdiremeyecektir. Cumhur İttifakı bugüne kadar olduğu gibi buna müsaade etmeyecek, bundan sonra da çelikten iradesi ve milli duruşuyla gerek dış, gerekse içimizdeki mahfillere gereken sert cevabı verecektir” ifadesini kullandı.

2022 TÜRKİYE’NİN ŞAHLANIŞ YILI OLACAK

Milletvekili Öztürk; 2022 yılında yapay tartışmaların, suni gündemlerin, kısır çekişmelerin Türkiye’nin önünü kesemeyeceğini ve milli kenetlenmeye zarar veremeyeceğini savunarak açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “2022 yılında Cumhur İttifakı; 84 milyon vatandaşımıza ayrım yapmadan güvenli, huzurlu, mutlu, müreffeh günler yaşayabilmeleri için tüm gücüyle çalışacaktır. Ülkemizin başta dünyada kendini kanıtlamış, beğeni toplayan ve giderek ihracatı artan savunma sanayi olmak üzere, sağlık alanında attığı korona virüs aşımız Turkovac’ın da adından dünyada büyük söz ettirdiğini duyacağız. Gerek insansız hava, kara, deniz araçları, gerekse elektrikli yerli otomobilimizin ve diğer alanlardaki yüksek teknolojili ürünlerin başarılarını 2022’de daha fazla duyacağız. Ekonomimizdeki geçici dalgalanmaların etkileri,  alınan gerekli ve ivedi tedbirlerle vatandaşımızın lehine olacak şekilde bertaraf edilmektedir. Türkiye 2022 yılında, Allah’ın izniyle faiz belasından kurtulacak ve 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi içinde yer alacaktır. Cumhur İttifakı olarak hedefimizden 1 milim şaşma yoktur ve asla olmayacaktır.” diyerek, Türkiye’nin gerek dış, gerekse iç tüm sinsi emellere karşı hazırlıklı olduğunu iddia etti.

SALDIRILAR PÜSKÜRTÜLECEKTİR

TBMM’de yaptığı açıklamada başta Kırıkkale olmak üzere, tüm vatandaşların yeni yılını da kutlayan MHP’li Öztürk; “Türk milleti tıpkı 2021 yılında olduğu gibi 2022’de de özgüven ve cesaretle varlığına ve tarihsel mirasına sahip çıkacak, Cumhur İttifakı çatısı altında Allah’ın izniyle tüm saldırıları püskürtecektir. Bu vesileyle; teröristlere karşı halen sınır ötesinde ve yurt içinde emsalsiz bir mücadele veren kahraman mehmetçiklerimize, güvenlik görevlilerimize üstün başarılar diliyor, Allah’ın himayesi üzerlerine olsun diyorum. Şanlı Vatan ve Bayrağımız uğruna hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve tedavisi süren kardeşlerimize acil şifa dileklerimizi sunuyorum. Tüm Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin yeni yılını kutluyor, 2022 yılında hemşerilerimin gönüllerden ne geçiyorsa gerçekleşmesini diliyor, sağlık, huzur ve bereketli günler diliyorum” dedi. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.