Türkyılmaz, üniversite topluluk başkanları ile görüştü

Türkyılmaz, üniversite topluluk başkanları ile görüştü
BAŞKAN TÜRKYILMAZ: "EYLÜL AYI İTİBARİYLE ÜNİVERSİTELERİN AÇILMASIYLA BİRLİKTE GENÇLERİMİZİ YENİLENMİŞ BİR YAHŞİHAN BEKLİYOR"Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Topluluk...

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: "EYLÜL AYI İTİBARİYLE ÜNİVERSİTELERİN AÇILMASIYLA BİRLİKTE GENÇLERİMİZİ YENİLENMİŞ BİR YAHŞİHAN BEKLİYOR"

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Topluluk Başkanları ile zoom üzerinden toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Yahşihan Belediyesinin öğrencilere yönelik çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

PROJELERDEN BAHSETTİ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Topluluk Başkanları ile zoom üzerinden toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Yahşihan Belediyesinin öğrencilere yönelik çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yahşihan Belediyesi Başkan yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de katıldığı toplantıda Başkan Türkyılmaz yapılan projelerden bahsetti. Özellikle Yenişehir Mahallesine yapılan Yurtkur Caddesi projesi üzerinde durulurken, öğrenciler için yapılacak etkinliklerden de sıkça söz edildi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz topluluk başkanlarından gelen sorulara tek tek cevap verirken üniversite eğitim hayatının başlaması ile öğrencilere yönelik hoş geldin etkinliklerinin yapılacağının müjdesini verdi. Üniversite öğrencilerinin seçtiği ünlü isimleri düzenlenen anketle belirleyip konsere getireceğini belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, geçmişte olduğu gibi kitap okuma kampı, uçurtma şenliği gibi etkinlikleri de devam edeceğini söyledi. Başkan Türkyılmaz aynı zamanda Yahşihan ilçesini sempozyum şehri haline getireceğini belirtirken,  her ay düzenli olarak yazar, konuşmacı ve eğitimciler ile öğrencileri buluşturup, Yahşihan Öğrenci Şehri Projesini hayata geçireceğini söyledi.

ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI KATILDI

Canlı olarak düzenlenen zoom toplantısına, Beslenme ve Diyetetik Topluluğu, Düşünsel Hukuk Topluluğu, Fransız Kültürü ve Çeviri Topluluğu, Geleceğin Meslekleri Topluluğu, Hukuki Bakış Topluluğu, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Topluluğu, Okçuluk Topluluğu, Sevgi İzinden Gidenler Topluluğu, Sinema ve Tiyatro Topluluğu, Siyasal Düşünce ve Kalkınma Topluluğu, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu, Tarih ve Kültür Topluluğu ve Türkçe Topluluğu gibi toplulukların öğrencileri katıldı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın göreve geldikten sonra açmış olduğu Öğrenci İşleri Birimi geçtiğimiz yıllarda kayıt yaptıran öğrencilere düzenli olarak konaklama konusunda yardımcı olmuş, moral motivasyon sağlamak için etkinlikler düzenlemişti. Aynı zamanda 2019 Kasım ayında 2000 kişinin katılımı ile Kitap Okuma Etkinliği, baharın gelişini kutlamak için Uçurtma Şenliği yaparken köy okulları projelerine destekler sağladı. Tiyatro Topluluğu için sahne yardımlar, köy okulları projelerine destekler sağlamış, her ay öğrencilerle ile birlikte düzenli olarak toplantılar düzenlemişti. HABER: Niyazi Yüksel

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.