Türkyılmaz'dan belediye personelleri için aşı çağrısı

Türkyılmaz'dan belediye personelleri için aşı çağrısı
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz belediyede çalışan işçilerin öncelikli aşı yapılacak gruba dâhil edilmesi için Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğüne talepte bulundu.KORONAVİRÜSÜN OLDUĞU HER YERDE İŞÇİLER...

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz belediyede çalışan işçilerin öncelikli aşı yapılacak gruba dâhil edilmesi için Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğüne talepte bulundu.

KORONAVİRÜSÜN OLDUĞU HER YERDE İŞÇİLER VAR

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz belediyede çalışan işçilerin öncelikli aşı yapılacak gruba dâhil edilmesi için Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğüne talepte bulundu. Belediye Başkanı Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Yahşihan Belediyesi olarak çalışan işçilerimizi her alanda düşünmek bizim en asli görevlerimiz arasında yer alıyor. Üretken belediyecilik mantığı ile her alanda çalışmaya devam ederken işçilerimizin emeklerini de asla göz ardı edemeyiz. İşçilerimiz kimi zaman Covid-19 vakası yaşanan bir eve giripilaçlama yaparken, kimi zaman kalabalığın en çok olduğu alışveriş merkezlerinde sürekli denetimlere çıkıyor.Cenazelerde, pazarlarda, yardım dağıtılan evlerde, toplu taşıma araçlarında kısacası risk olan her alanda belediye işçileri oluyor" ifadelerine yer verdi.

ÇALIŞANLARIMIZ İÇİN TALEPTE BULUNDUK

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz konuşmasının devamında, “Belediyemizde çalışan işçilerimiz pandemi süreci başladığından bu yana hiçbir hizmetin aksamaması için görevlerinin başında olmuş ve fedakârca çalışmışlardır. Yahşihan Belediyesi yaptığı çalışmalarla her zaman işçisini düşünmüştür. Bizlerde Yahşihan Belediyesinde çalışan işçilerimizin aşılanmada öncelikli gruba alınması için Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğüne talepte bulunduk. İnşallah en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırız. Covid-19 illeti inşallah bir an önce hayatımızdan gider ve eski günlere tekrar döneriz. Koronavirüsten bu zaman kadar hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.